Neticami, ko izdarīja šis suns, lai glābtu mazas meitenes dzīvību

“Es nezinu, kam viņš piederēja, bet suns bija ļoti draudzīgs,” kāds no apkārtnes iedzīvotājiem stāstīja vietējam ziņu dienestam KOCO.

Tomēr pēc kāda laikā šis suns, kuram nebija pat vārda, izrādījās kas daudz vairāk par parastu, jauku noklīdeni. Viņš izglāba kādu mazu meiteni no busiņa, kurš pamatīgi pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu.

Izrādās, ka suns vienkārši staigājies pa apkārtni, kad pēkšņi ieraudzījis kādu bērnu grupu spēlējamies ietves malā – kāda maza meitenīte bija pamanījusies vairs neatrasties uz ietves, bet gan brauktuves.

Meitenītes nemanīts, kāds busiņš lielā ātrumā triecies taisni viņas virzienā. Un tas arī bijis mirklis, kad suns izlēcis priekšā meitenītei, uzņemot mašīnas triecienu, kas mazajam bērnam noteikti būtu bijis nāvējošs.

Par brīnumu, šis trieciens sunim neizrādījās pēdējais dzīves mirklis. Suns, kurš nu tagad ir nosaukts par Eņģeli, cieta tikai no ievainotas kājas.

Ir vairāk nekā skaidrs tas, ka Eņģelis ir pierādījis savu vērtību Oklahomas apkārtnei, un šī notikuma rezultātā mīloša ģimene suni adoptēja.

Avots: www.womansday.com

 

 

 

Leave a Comment