Neviens nav ideāls! 13 slavenības, kuras neslēpj savas nepilnības

 

Supermodele bez nabas

Šoreiz runa ir par modeli Karloīnu Kurkovu no Čehijas Republikas, kura vairākus gadus bija viena no galvenajiem Victoria’s Secret “eņģeļiem”. Bērnībā vienaudži ļoti bieži viņu ķircināja un apsmēja, saucot par “žirafi” un “garo pleksti”, tādēļ viņa nebija īsti iemīļota citu bērnu starpā. Turklāt nabas trūces dēļ viņai no savas nabas nācās šķirties jau bērnībā. Kā redzat, Karolīnu nebūt nesatrauc nabas neesamība.

Acis dažādās krāsās

Gan Keitai Bosvortai, gan Milai Kunisai ir dažādu krāsu acis. Keitai ir daļēja heterohromija: viena acs ir pilnīgi zila, bet otra daļēji brūna. Šādi mēdz gadīties jaundzimušajiem, lai gan tas līdz ar vecumu pāriet, taču izskatās, ka Keitai gan nē. Mila Kunisa savulaik pārcieta varavīksnenes iekaisumu, kura dēļ viņas acis tagad ir dažādās krāsās: brūnas un zaļas.

Acs plakstiņa deformācija

Slavenā Parisa Hiltone jau neskaitāmas reizes ir mēģinājusi labot savas acs plakstiņu, taču pat eksperti nav spējuši darīt neko lietas labā. Tagad Parisa to ir pārvērtusi par savu plusiņu un vienmēr cenšas izvēlēties rakursu, kur nestandarta acs plakstiņš redzams vislabāk. Ļoti daudzi to uzskata par neveiksmīgu plastisko ķirurģiju rezultātu.

Saauguši pirksti

Eštons Kučers ir viena no slavenībām, kuram arī ir sava unikalitāte, proti, viņam ir saauguši kopā divi kāju pirksti. Pirms vairākiem gadiem viņš visai pasaulei parādīja savu nepilnību. Izklausās pēc unikāla pārīša – Mila ar savām dažādas krāsas acīm un Eštons ar saviem pirkstiem.

Īsi pirksti

Šo parādību sauc par brahidaktiliju – mirstīgo valodā runājot, par anomāli īsiem pirkstiem. Ielūkojieties kādreiz Meganas Foksas plaukstās. Izskatās, ka viņas īkšķi ir līdz galam neatīstījušies, bet nagi izskatās tā, it kā būtu izauguši tikai līdz pusei.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā

Seši kāju pirksti

Halle Berija, Keita Hadsone, Opra Vinfrija: visām šīm dāmām ir papildu mazais pirkstiņš uz viņu pēdām, tādēļ seši pirksti Holivudā nav nekas jauns. Tiesa gan Opra no tā atbrīvojās, jo ar laiku kļuva aizvien grūtāk nēsāt apavus.

Trūkst pirkstu

Holivudā ir arī slavenības, kurām trūkst pāris vai kāds no pirkstiem, arī pirkstu daļām. Šīs slavenības ir Vinss Vons, Metjū Perijs un Derila Hanna. Katra no šīm slavenībām visdažādāko iemeslu dēļ zaudējuši pirksta falangu vēl bērnībā.

Šķībs rokas mazais pirkstiņš

Pats Denzels Vašingtons var palielīties ar savu nepilnību. Pēc tam, kad viņš bija salauzis savu mazo pirkstu basketbola spēles laikā, pirksts saauga kopā nepareizi, proti, leņķī. Taču tas nekādā mērā nav ietekmējis Denzelu un viņš ir spējis kļūt par Holivudas superzvaigzni.

Kā redzat – ja arī jūsos ir kaut kādas nepilnības, tas nenozīmē, ka esat sliktāki par visiem pārējiem. Pārstājiet sevi šaustīt par to, kas jums nav vai ir pārāk daudz, un sāciet sevi reiz mīlēt!

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment