Nežēlīgi! Pamests mazs zīdainis, kuram ir krunkaina āda

Viņa piedzima 7. grūtniecības mēnesī, sverot tikai 800 gramus. Viņas māte, 25 gadus vecā sieviete, ir atteikusies no meitas barošanas viņas dīvainā izskata dēļ. Tagad māte ne reizi pat nav ieradusies Slim**cā, lai apraudzītu mazuli. Arī meitenes tēvs, 25 gadus vecs, ir atteicies viņu pieņemt.

krunka2

Mazuļa vectēvs, 50 gadus vecs, aizveda viņu uz Mumbajas Slim**cu, kura atrodas 135 km attālumā no viņa māju ciema. Vectēvs to darīja, jo mazulīte saslima un viņš ir neizsakāmi pateicīgs, ka Slim**ca par velti ir devusi meitenītei medikamentus un sniegusi aprūpi.

krunka3

“Tas ir sirdi plosoši, ka viņas pašas vecāki ir atteikušies no viņas, bet es centīšos par visām varītēm viņu lolot un izaudzināt,” tā stāsta vectēvs. “Mana vedekla nepiedzīvoja nekādas grūtniecības komplikācijas, viņa devās uz regulārām pārbaudēm un neviens ārsts nepateica, ka ir kādas problēmas. Viņiem jau ir viena 3 gadus veca meitiņa, kura ir pilnīgi parasta izskata.”

Ciemā ātri izplatījās ziņas par dīvaino mazuli, tāpēc daudzi ciema iedzīvotāji nāca viņu aplūkot, bet, ieraugot meitenīti, bailēs un šokā metās prom. Neviens viņai nepieskārās, jo baidījās, ka saķers slimību.

krunka4

Slim**ca ir apņēmusies segt ārstniecības izdevumus un atraduši mājvietu vectēvam, kura atrodas blakus Slim**cai. Meitenīte ir atguvusies un sākusi atveseļošanos.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment