Nezini, kāds fitnesa apģērbs ir piemērotākais tavai figūrai? Mēs tev palīdzēsim!

Ja esi kalsna

Kalsnām sievietēm labi izskatās teju jebkura sporta apģērbu kombinācija, taču, ja vēlies vizuāli panākt sievišķīgāku formu, tad izvēlies pieguļošu sporta apģērbu, īpaši vidukļa zonā. Sporta legingiem ļoti svarīgs ir piegriezums – izvēlies sporta legingus ar noapaļotām dekoratīvajām vīlēm augštilbu, gurnu un sēžas zonā vai īsos šortiņus ar dekoratīvajām vīlēm sēžas zonā. Vari izvēlēties pusgaros legingus – tie vizuāli piedos apjomu kājām. Sporta krūšturi izvēlies polsterētu un ar šaurām lencītēm.

Lasi vēl: Runāsim atklāti – vai nepieciešams vilkt apakšveļu zem sporta legingiem?

Ja esi īsa auguma

Izvēlies garos sporta legingus, lai vizuāli pagarinātu kājas. Šajā gadījumā derētu izvēlēties saskaņotas krāsas gan sporta legingiem, gan sporta krekliņam, lai vizuāli radītu vienlaidu efektu, kas savukārt liks tev izskatīties garākai. Nevajadzētu vilkt vaļīgu sporta apģērbu, tas var radīt iespaidu, ka tev tas ir par lielu un attiecīgi izcelt tavu īsumu.

Ja esi gara auguma

Izvēlies pusgaros sporta legingus, tie vizuāli īsinās tavas kājas. Tāpat tev derēs vaļīgs sporta apģērbs, kas radīs iespaidu, ka tev tas ir pa lielu. Izvēlies ķermeņa augšdaļā un apakšdaļā kontrastējošas krāsas, tas vizuāli tevi “dalīs uz pusēm”. Izvēlies augstus sporta apavus (līdzīgus kā basketbolistēm).

Avots: rd.com

Leave a Comment