Noderīgi triki, lai krāsotu matus mājās kā profesionāle #2 ir ļoti svarīgs!

1. Neveic drastiskas pārmaiņas

it-seems-its-every-day-that-drew-barrymore-has-a-new-do-but-her-most-drastic-this-brush-dipped-in-paint-effect-just-no-drew-137844126464702601-131009135134

 

Esi uzmanīga, krāsojot matus mājās. Vislabāk toņus mainīt pakāpeniski, tāpēc, ja vēlies pāriet uz gaišāku toni, noteikti izvēlies krāsu , kas būs atvasināta no tava dabīgā toņa un līdzīgāka tam. Bet ja vēlies matus krāsot tumšākus un jāizvēlas starp diviem tumšajiem toņiem, vienmēr izvēlies gaišāko.

 

2. Izvēlies sev piemērotu toni

best-blonde-hair-dye-k38xle8w

Kā izvēlēties sev piemērotu toni? Viss ir pavisam vienkārši, ja tava āda ir bālos toņos, tad arī matu krāsa tev jāizvēlas bālākos un dabīgākos toņos, kas nozīmē, ka diemžēl tev ir jāaizmirst par izteikti sarkanajiem un zeltainajiem toņiem, taču, ja tava āda ir siltākos toņos, tad tev noteikti jāizvēlas matu krāsas, kuras ir siltākos toņos, piemēram, zeltainie.

 

3.Pārliecinies, ka tev ir viss nepieciešamais

Colouring_Set_3in1_img

 

Pirms uzsāc matu krāsošanu noteikti pārliecinies vai tev ir viss nepieciešamais: dvielis un krekls, kurus nebaidies sabojāt un pēc tam izmest, vazelīns, kuru uzsmērēt uz ādas, lai tā netiktu nokrāsota, cimdi, taimeris, ķemme un otiņa, kuru izmantot krāsas ieklāšanā, sprādzes un plēve vai follijs.

 

4. Matu galiem jābūt gaišākiem

f82c2b008ea0420dac572c8d22f256e1

 

Ja atstāsi matu galus nedaudz gaišākus, tas piedos dabīgāku izskatu, jo mati vienmēr ir tumšāki pie saknēm un gaišāki galos. Turklāt jau vairākus gadus ombre stila krāsojums ir modē.

 

5. Novērtē savu matu veselīgumu

causes-of-frizzy-hair-favorable

 

Ja tavu matu gali ir bojāti, tad tajos krāsa iesūksies ātrāk, tāpēc, lai tos nebojātu vēl vairāk, krāsojot matus, krāsu tajos liec 10 min pirms grasies mazgāt to ārā no matiem.

 

6. Pārbaudi toni

Jessica-Biel-Long-Hairstyle-Ombre-Haircut

Ja neesi pārliecināta par toni, kuru esi iegādājusies, pārbaudi to. Sajauc nelielu daudzumu krāsas un ieklāj to matu apakšā kādā šķipsnā vai iekrāso dažas šķipsnas, pēc krāsas izmazgāšanas un matu izžāvēšanas sapratīsi vai tas ir tas, ko gribi.

 

7. Sadali matus vairākās daļās

hollywood-hair-3-of-16

Šis ir iemesls kāpēc vajadzīgas sprādzes. Ja matus sadalīsi vairākās daļās, tad ievērojami atvieglināsi visu procesu. Turklāt svarīgi- matus krāso no priekšas uz aizmuguri. Bet, ja tev jāpiekrāso tikai saknes, tad labāk krāsu klāj tikai uz saknēm un nedaudz zemāk, jo tā tu saudzēsi savus matus.

 

Leave a Comment