Noliec šo uz sliekšņa, sīkums paver durvis lielai naudai

Jums nekavējoties pavērsies jauni ceļi un jaunas iespējas. Jūs sajutīsiet spēka un pārliecības pieplūdumu. Nauda sāks viegli un vienkārši ienākt jūsu mājā. Viss, kas jums nepieciešams, lai veiktu šo rituālu, ir monēta. Tam var būt jebkura nominālvērtība un jebkura krāsa.

Privātmājas slieksnis

Paņemiet šo monētu un nolieciet to uz jūsu sliekšņa. Tas jānovieto uz sliekšņa mājas ārdurvju iekšpusē. Monētai jābūt skaidri redzamai abās sliekšņa pusēs.

Un lai šī monēta paliek uz sliekšņa tieši trīs dienas. Un katru reizi, ieejot mājā vai izejot no mājas, sakiet šos vārdus: “Maza monēta atver durvis lielai naudai . ” Sakot šos vārdus, fiziski sajūti, kā tevī atveras durvis, kurās viegli ienāk nauda.

Sagatavojieties naudas saņemšanai. Esiet pateicīgs par naudas plūsmu, kas ienāk jūsu dzīvē. Pēc trīs šāda rituāla dienām monētu var noņemt no sliekšņa. Ko ar to darīt, ir atkarīgs no jums. Var iztērēt, var kaut kur mājā nolikt. Tas nav svarīgi. Monēta jau ir tikusi galā ar savu galveno uzdevumu – tā piesaistīja naudas plūsmu jūsu mājā.

Lasi arī: Uzzīmējiet šo skaitli savā plaukstā, un nauda pieķersies pie jums, spēcīgākā burvestība finansiālai veiksmei

Lasi arī: Kas notiek ar sievietēm 46 gadu vecumā un kāpēc jums par to jāzina jau tagad

Tagad galvenais uzdevums ir iemācīties pieņemt šo naudas plūsmu ar pateicību un saprātīgi tērēt naudu. Protams, neaizmirstiet par jaunām lietām mājā. Galu galā jaunas lietas piesaista mājā greznību un pārpilnību, bet vecās atbaida.

Pēc kāda laika rituālu var atkārtot. It īpaši, ja jūtat naudas plūsmas pavājināšanos vai jaunu bloku sevī. Šī rituāla izmantošanai nav ierobežojumu. Taču atceries, ka viss jādara ar tīru sirdi un labvēlīgām domām. Ja piesaistīsi naudu par ļauniem darbiem, tad visticamāk tev neizdosies. Un turklāt jūs iegūsit vēl sliktāku veselību un dzīves nelaimi.

Leave a Comment