Nopietnas pazīmes, ka jūsu attiecības NAV jāpārtrauc!

Šeit mēs piedāvājam vairākas pazīmes, kas liecina par to, ka attiecības nav jāizbeidz – tām vienkārši ir nepieciešami mazi koriģējumi.

Jums ir jūtu ķīmija

Jums nevajadzētu izbeigt attiecības, ja seksuālajā ziņā jūs spējat vēl aizvien būt izdomas pilni, un sekss nekad nav bijis jūsu problēmu sarakstā, lai arī jau esat kopā kādu laiku. Ja guļamistabā dzirkstele nav nodegusi, tad tā ir laba pazīme tam, ka attiecības nav jāizbeidz – neviens nevēlas novecot ar kādu, ar kuru ir garlaicīgi nodarboties ar seksu. Šāda ķīmija ir jāsaglabā!

Jūs strīdaties par sīkumiem

Viņš neļauj skatīties tavu mīļāko seriālu, nenolaiž poda vāku, nenomazgā traukus un tev jau ir apnicis to visu laiku atgādināt. Tomēr, lai arī cik ļoti tas nekaitinātu, tas nenozīmē, ka attiecības ir jāpārtrauc. Padomā, vai strīdaties par patiešām nozīmīgām lietām – ja jūs nestrīdaties par vērtībām, uzskatiem un morāli, jūs, iespējams, esat tuvāki nekā domājat. Visiem pāriem ir strīdi, tomēr ir jāprot atšķirt, kuri ir patiešām nozīmīgi. Pamaini pieeju, lai šie strīdi par sīkumiem nebūtu tik ļoti kaitinoši.

Jūs kopā esat stiprāki nekā atsevišķi

Vai tu esi labāka, esot kopā ar savu partneri vai arī tad, kad esat atsevišķi? Vai tavs partneris tevi izaicina? Vai viņš tevi atbalsta un iedvesmo, lai tu sevi pilnveidotu? Ja tavs partneris tev liek kļūt labākam, tad tā nav laba doma – izbeigt attiecības. 

Tavs partneris atbalsta tavus sapņus

Ja tad, kad vēlies pamest savu nogurdinošo darbu, kas no tevis izsūc visu pozitīvo, tavs partneris tevi atbalsta, nevis sāk izjautāt, kādēļ gan lai tu kaut ko tādu darītu, tā ir spilgta pazīme tam, ka jūsu attiecības ir kaut kas īpašs – neķerieties uzreiz pie galējā lēmuma!

Tavs partneris grib strādāt pie attiecībām

Nevienas attiecības neizdodas, ja pie tām nestrādā. Tās nav tikai prieka pilnas dienas – attiecības patiesībā ir smags darbs. Protams, gadījumā, ja vēlies tās īstas un ilglaicīgas. Ja esi sapratis, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā, tomēr izbeigt tās arī negribas, ir jāvienojas par to, ka pie attiecībām ir jāstrādā. Ja tavs partneris piekrīt to darīt, jūs esat uz pareizā ceļa. Ar spēcīgu vēlēšanos un gribasspēku pietiek!

Avots: www.powerofpositivity.com

Leave a Comment