“Noruna ar saviem iekšējiem dēmoniem”: 7 pazīmes, ka esi harmonijā ar sevi

Spēja neizlikties un ticēt sev

Cilvēki ar iekšējo gaismas un tumsas harmoniju nenēsā maskas. Viņi ir godīgi pret sevi un citiem. Eksperti atzīmē, ka patiesu godīgumu un atklātību panākt ir ārkārtīgi grūti, taču tas tiešām ir iespējams.

Ticība sev un izlikšanās neesamība ir divi ļoti svarīgi soļi ceļā uz harmonijas atrašanu ar iekšējiem dēmoniem, jo ​​bez pārliecības par sevi nebūs iespējams atzīt, ka tev ir kādi būtiski trūkumi.

Spēja mācīties no kļūdām

Pārāk negatīvas kļūdas liek cilvēkiem atteikties no saviem sapņiem. Pārāk pašpārliecināti, nemāca vajadzīgo. Patiesi apgaismoti un nosvērti cilvēki kļūdas neatstāj nepamanītas. Viņi mācās no tiem un pieņem tos kā dzīves daļu.

Lasi arī: Kā ieprogrammēt savu veiksmi: 10 veiksminieka pazīmes

Lasi arī: Aromterapija un bagātība: kādas smaržas piesaista naudu

Kļūdas liek šādiem cilvēkiem augt, tāpēc pēc kārtējās problēmas vai neveiksmes izdodas augt, mainīties, kļūt savādākiem. Cilvēks ar tumsas un gaismas līdzsvaru neļauj pagātnes darbībām noteikt savu pašreizējo es, pat ja tās bija nepareizas. Jāatceras, ka pagātnē pieļautās kļūdas nebūt nenozīmē, ka cilvēks nevar kļūt labāks. Mums ir jāatbrīvojas no šīs pagātnes nomācošās nastas.

Spēja piedot citiem

Spēja piedot sev nav nekas, ja cilvēks neprot piedot citiem. Nav nepieciešams gaidīt, ka visi apkārtējie cilvēki būs ideāli un bezgrēcīgi.

Tas, kurš patiesi piedod cilvēkiem viņu nedarbus un nepareizos vārdus, ir stiprs un gudrs. Tā māca lielākā daļa pasaules reliģiju. Iemācieties piedot, lai iegūtu brīvību un prieku.

Pieņemt, ka pilnība neeksistē

Ir cilvēki, kuri domā, ka viņi var kļūt par ideāliem, labākajiem kaut ko, vai padarīt citus par tādiem. Ir svarīgi atcerēties, ka ideālu cilvēku nav. Ikvienam ir problēmas. Jūs varat atbrīvoties no tiem, bet ne pilnībā. Vienmēr būs kaut kas, kas traucēs un velk uz leju. Tā vietā, lai to noliegtu, jums tas jāpieņem un jāiemācās ar to tikt galā.

Ir vērts pievienot arī spēju nevienam neuzspiest savu viedokli. Katram no mums ir savs ideāla cilvēka ideāls, uz kuru mēs tiecamies.

Lai sasniegtu līdzsvaru, jums jābūt gatavam tam, ka jums ir jāiet cauri ērkšķiem un grūtībām. Jums ir jāturpina virzīties uz priekšu, neskatoties uz to, kas notiek apkārt un iekšā. Meditācijas, mantras un citas garīgās prakses, kā arī piecu Visuma līdzsvara likumu ievērošana palīdzēs tuvināties harmonijai un sajust iekšējo līdzsvaru .