Meditācija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: tas, kas tev palīdzēs panākumos

Ideāli apstākļi meditācijai katram cilvēkam ir atšķirīgi. Zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību savai piederībai kādam no četriem zvaigžņu zīmju elementiem, lai meditācija būtu izdevīgāka.

Ja esat tālu no tā, bet sapņojat iemācīties ienirt sevī un savās domās, tad nevajadzētu domāt, ka tas prasīs daudz laika. Mācīties meditēt patiesībā ir ļoti vienkārši.

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Šīs stihijas cilvēku galvenais patrons ir Saule. Tas nozīmē, ka vislabākie apstākļi meditācijai būs saulains laiks vai tikai diena. Šo cilvēku galvenā kļūda ir meditācija naktī vai vakarā pēc saulrieta. Jā, tas joprojām būs noderīgi, bet ne tik efektīvi.

Meditējot uz Sauli, šie cilvēki ir piesātināti ar gaismekļa enerģiju un uztur sevī maģisku uguni, kas burbuļo no viņiem un atšķir viņus no visiem citiem cilvēkiem ar savu pārliecību un lielo motivāciju.

Lasi arī: “Noruna ar saviem iekšējiem dēmoniem”: 7 pazīmes, ka esi harmonijā ar sevi

Lasi arī: Kā ieprogrammēt savu veiksmi: 10 veiksminieka pazīmes

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Lauvai, Aunam un Strēlniekam ir ļoti noderīgi meditēt saulgriežu un ekvinokcijas dienās. Dariet to labāk mājās. Var aizdedzināt sveces vai vīraka kociņus.

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Šīs stihijas cilvēkiem vislabāk ir meditēt dabā, mežā, laukā. Ja tas jādara mājās pilsētā, tad nekas. Speciālisti iesaka kā fonu iekļaut meža skaņas. Joprojām Zemes elementu cilvēkiem ir nepieciešama pilnīga vientulība. Nekas un neviens nedrīkst viņus novērst.

Ļoti labi, ja šīs stihijas meditējošajam cilvēkam apkārt ir augi. Ir ļoti noderīgi, ja mājās ir ziedi. Tas piesātina telpu ar Zemes elementu spēku. Šādiem cilvēkiem vislabāk meditēt vakarā, kad Saule jau gandrīz norietējusi, bet tās stari vēl ir redzami. Šo zīmju cilvēkiem svarīgākās meditācijas ir labam un mierīgam miegam, kā arī  lai atbrīvotos no nemiera un noguruma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment