Nosaki pēc sava dzimšanas datuma, kāds dzīvnieks esi!

Lauva

4. – 31. janvāris, 13. – 15. marts, 22. – 31. maijs, 1. – 16. novembris

Patiesībā šajā pasaulē jūs nebūt neesat plēsējs. Jūs var nosaukt par labsirdīgu un ļoti miermīlīgu cilvēku. Konflikti un skandāli noteikti nav attiecināmi uz jums. Tāpat, kā dzīvnieku karalim, arī jūs pēc dabas esat līderis, taču jūs esat ļoti taktiska, toleranta un prasīga.

Jums ļoti patīk, kad jums izsaka komplimentus, tādēļ ar prieku atbildāt ar komplimentu pret komplimentu. Jums ir ļoti svarīgi atrasties uzmanības centrā.

Kaķis

5. – 5. februāris, 24. – 31. maijs, 25. – 30. jūnijs, 27. – 31. jūlijs, 15. – 27. septembris, 17. – 30. novembris

Jaukumiņš – tā jūs mēdz dēvēt ikviens, kas jūs pazīst. Jums piemīt dabisks šarms, kas pievelk apkārtējos cilvēkus. Jums bieži izrāda simpātijas, taču reizēm jūs mēdzat būt noslēpumaini un kautrīgi.

Ar jums kopā ir ļoti viegli un jautri, jo māka pareizā brīdī pajokot ir patiešām ļoti lieliska īpašība, kas kuram katram nepadodas. Dažreiz labāk vēlaties atrasties vienatnē, nevis skaļā cilvēku kompānijā.

Bruņurupucis

6. – 21. februāris, 27. – 30. aprīlis, 4. – 14. jūnijs, 26. – 31. augusts

Morālās vērtības jums ir pirmajā vietā. Jūs cienāt pasauli, dvēselisku komfortu un mieru. Jūs pievelkat citus cilvēkus, jo izstarojat sirds siltumu, labsirdību, un jūs mākat piedot. Jūs esat ļoti dāsni, vienmēr gatavi palīdzēt, tajā pašā laikā nekad neprasāt no citiem cilvēkiem kaut ko atpakaļ. Jums vajadzētu būt vairāk egoistiskiem, centieties izvairīties no baumām un tenkām.

Balodis

7. – 14. februāris, 14. – 21. maijs, 16. – 26. jūlijs, 1. – 14. septembris, 26. – 31. septembris

Tie cilvēki, kuru dzīvnieks ir baloži, ir visīstākie optimisti. Šķiet, ka pasaulē nav nekā tāda, kas varētu viņus izsist no līdzsvara. Viņiem piemīt lieliska īpašība palikt pašiem par sevi jebkādos dzīves apstākļos. Viņiem patīk visu kontrolēt, uzmanīgi organizēt savu ikdienu. Iemīlēšanās padara viņus par ļoti emocionāliem cilvēkiem.

Pantera

8. – 28. februāris, 4. – 14. aprīlis, 28. – 31. oktobris

Cilvēkiem paiet gadi, lai atminētu šī tipa cilvēkus. Jūs nepadodaties manipulācijām un provokācijām. Tas palīdz jums būt atturīgiem un spēcīgiem. Jūs esat pieskaitāmi pie tiem cilvēkiem, kas ir diezgan noslēpumaini un uz sevi vērsti. Jūsu negatīvās rakstura iezīmes – skopums un vēlme tenkot. Taču tas viss ir viduvējs un nebūt netraucē jūsu attiecībām ar citiem cilvēkiem.

Pērtiķis

9. – 12. marts, 1. – 13. maijs, 21. – 24. jūnijs, 1. – 15. augusts, 1. – 15. oktobris, 17. – 25. decembris

No jums plūst enerģija, kas visus uzlādē visus, kas jums atrodas blakus. Jums ir aktīvs dzīvesveids, jums nepatīk gaidīt un visu palēnināt. Esat pieraduši pie ātra un pastāvīga tempa. Ar jums ir ļoti viegli komunicēt, viegli padodas uzturēt sarunas, kuras jūs papildināt ar iederīgiem jokiem.

Lasi vēl: Lūk, ko katras Zodiaka zīmes pārstāvis tev NEKAD neteiks!

Rūpes un perfekcionisms panāk, ka vēlaties izdabāt ikvienam. Laba intuīcija un vēlme sapazīties ar cilvēkiem, izveidojot noderīgus kontaktus, palielina jūsu iespējas līdz pensijas vecumam kļūt stāvus bagātiem.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment