Piepūšamās atrakcijas – māte pēc tām pamanīja uz sava dēla ādas aizdomīgus izsitumus

Māte pamanīja uz sava dēla ādas aizdomīgus izsitumus. Kad Sli**ba pārņēma bērna ķermeni pilnībā, viņa saprata baiso iemeslu

Piepūšamie matrači ir viena no visiecienītākajām bērnu atrakcijām. Tos var atrast teju jebkurā bērnu atpūtas stūrītī: bērnu laukumiņos, parkos, pludmalēs, tirdzniecības centros. Kamēr mazie ar vislielāko prieku spēlējas un ārdās pa atrakcijām, bērni var mazliet atpūsties.

Taču neviens pat nenojauta, ka tik parasta bērnu atrakcija var pēcāk izraisīt tik milzīgu bēdu. Pirmo reizi par šo runāja Brenda Sandersone no Masačūsetsas, kuras dēls kļuva par kādas nepatīkamas nelaimes upuri.

 

Iemesls, kādēļ bērnam uz ķermeņa uzmetās izsitumi

 

  1. Pirmie simptomi

Sieviete pamanīja, ka viņas 10 gadus vecajam dēlam uz rokām parādījās sarkans izsitums. Viņa no sākuma domāja, ka tas ir kukaiņa kodums, tādēļ uzsmērēja speciālo smēri. Taču jau pavisam drīz izsitumi klāja visu bērna ķermeni – vēderu, rokas, kājas.

  1. Čūlas

Sarkanie izsitumi uz ķermeņa nepazuda, pavisam drīz sāka uzrasties sāpīgas čūlas. Kad sieviete pamanīja, ka bērna stāvoklis pasliktinās, viņa nekavējoties veda viņu pie ārsta. Mediķi atklāja, ka bērns ir inficējies ar stafilokoku infekciju. Palika tikai viens neatbildēts jautājums: kur viņš to varēja saķert? Kopējiem spēkiem gan vecākiem, gan ārstiem izdevās noskaidrot, kāds ir Sli**bas rašanās iemesls.

Lasi arī: “Nekas, dzemdēsiet sev citu!” Jaunā māmiņa atceras ārstu vienaldzību…

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk, un kā izvairīties no šādas problēmas

Leave a Comment