Noskaidro kādām izklaidēm priekšroku dod katras zodiaka zīmes pārstāvji

Auns

Aunam parasti patīk būt dominējošās pozīcijās, taču izklaides jomā viņš bieži paļaujas uz draugu, radinieku vai kolēģu gaumi un izvēli. Auns ar prieku pievienojas tam, ar ko nodarbojas viņam nozīmīgi cilvēki. Tāpēc šīs zīmes pārstāvji izklaidējas visdažādākajos veidos – vienās brīvdienās viņi līdz spēku izsīkumam var nodarboties ar sportu, bet jau nākamajās doties uz bāru un sarīkot dzeršanas sacensības. Ja Aunu neviens nekur neuzaicina, viņš, visticamāk, brīvajā laikā nodarbosies ar pasaules iekarošanas plānu sastādīšanu vai vismaz izstrādās stratēģiju, lai iegūtu sev tīkamas personas sirdi.

Vērsis

Vērsis bieži izklaidējas, nodarbojoties ar kaut ko lietderīgu. Brīvo laiku viņš velta rokdarbiem, remontdarbiem vai sava budžeta analīzei. Vērsis labprāt apmeklē kultūras pasākumus – viņam ir visnotaļ izsmalcināta gaume, tāpēc starp šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz dedzīgu teātra, kino un izstāžu fanu. Turklāt Vērsis ir gardēdis, tāpēc viņam patīk pasēdēt kafejnīcās ar lielu desertu izvēli un restorānos ar labu virtuvi, kā arī mājās gatavot dažādus sarežģītus ēdienus. Turklāt Vērsim patīk izbraucieni pie dabas un viņš cenšas daudz laika pavadīt svaigā gaisā, tālāk no pilsētas burzmas.

 

Dvīņi

Dvīņi dievina skaļas izklaides lielā kompānijā. Dvīņiem patīk kustību un intelektuālas spēles, dejas, dažāda veida zibakcijas. Turklāt kolosālu gandarījumi Dvīņi gūst no azartiskām diskusijām un var līdz aizsmakumam strīdēties par kādu pilnīgi nesvarīgu jautājumu. Dvīņiem tīkamas ir arī gastronomiskās izklaides. Nereti šīs zīmes pārstāvji rīko kulinārus maratonus, kuru laikā pagatavo un notiesā neiedomājami lielu ēdiena daudzumu.

Vēzis

Vēzim patīk pavadīt brīvo laiku klusi un nemanāmi. Šīs zīmes pārstāvjiem no darba brīvais laiks ir laimīgs brīdis, kad var noslēgties no ārpasaules un pabūt vienatnē ar sevi vai kādu no tuviem cilvēkiem. Vēzim patīk nesteidzīgas pastaigas pa skaistām vietām, privātas ložas teātrī, omulīgi vakari pie kamīna ar aromātisku tējas krūzi rokās vai pie televizora, vērojot labdabīgas un sentimentālas filmas. Turklāt Vēzim tīkami ir arī dažāda veida rokdarbi.

Lauva

Lauvām izklaide ir atkarīga ar viņu aizraušanās kādā konkrētā laika posmā. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji katru brīvu brīdi pavada kopā ar draugiem skaļās sarunās un pie bagātīgi klāta galda vai arī nodarbojas ar kaut ko ekstremālu, kas kutina nervus. Citkārt Lauvas ielien savā „alā” un lasa grāmatas vai azartiski nododas datorspēlēm. Ja Lauvas zīmē dzimušajiem ir radošās enerģijas pieplūdums, viņi aizmirst par visu pasaulē un nododas kreatīvai pašizpausmei – raksta dzejoļus, prozu un mūziku vai glezno.

Jaunava

Jaunavai patīk apmeklēt dažādus koncertus un prezentācijas. Šīs zīmes pārstāvji mīl atrasties pūlī un vērot cilvēkus. Jaunava dievina arī pastaigas un izbraucienus ar velosipēdu. Jo tuvāk dabai Jaunava atrodas, jo labāk jūtas, tāpēc labā laikā dod priekšroku piknikam, nevis sēdēšanai smacīgās telpās. Turklāt brīvajā laikā Jaunavai gandarījumu sniedz nodarbošanās ar sportu vai fitnesu. Taču visas šīs izklaides Jaunava sev ļauj vien tad, ja nav nekādu sadzīves darbu mājās vai dārzā, no kuriem viņi arī gūst patiesu prieku.

Svari

Svari dievina dažādus svētkus, tāpēc svin teju visas kalendārā ierakstītās atzīmējamās dienas. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk visi svinēšanas posmi – gan galda klāšana, gan tērpu izvēle, gan pats svētku burziņš. Turklāt Svari mīl staigāt pa veikaliem – šopings šīs zīmes pārstāvjiem ir ne tikai iespēja vairāk vai mazāk lietderīgi pašķērdēt naudu, bet arī savdabīga terapija. Svari var pusi dienas pavadīt uzlaikošanas kabīnēs, piemērot visus tērpus, kas iekrīt acīs, vai arī tirgū, pārcilājot preces, novērtējot tās un kaulējoties. Svariem tuvas ir arī kinofilmas, un viņi ir gatavi stundām skatīties tālrādes aparāta ekrānā.

Skorpions

Skorpions izklaidējas visnotaļ oriģināli. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk “spēlēt” uz citu cilvēku jūtām, apziņu un zemapziņu. Skorpions dažkārt mākslīgi rada situācijas, kurās apkārtējie plivinās kā taureņi tīmeklī, un pats apmierinājumā vēro, kā viņi cenšas tikt galā ar apstākļiem. Skorpionam patīk visas izklaides, kas tādā vai citādā mērā saistītas ar risku. Skorpiona zīmē dzimušie mīl dažādus ekstrēmos sporta veidus vai nodarbes – viņu prioritāte ir viss, kas liek asinīm ritēt straujāk.

Strēlnieks

Strēlnieks dievina ceļošanu. Ja nav iespēju doties kādā izbraucienā, Strēlnieks dodas ciemos pie vecajiem draugiem vai ievieš jaunas pazīšanās. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem patīk ātrums, tāpēc viņi bieži piedalās braukšanas sacensībās, vai arī iemācās jāšanas prasmes un dodas izjādēs. Strēlniekam patīk arī citi sporta veidi, it sevišķi tie, kuros valda pastāvīgs sacensības gars un var sevi parādīt visā krāšņumā. Strēlniekam patīk filozofēt – dažkārt viņš apmulsina savus oponentus tiktāl, ka tie nezina, ko atbildēt.

Mežāzis

Mežāzim izklaide ne īpaši iet pie sirds. Svētku svinēšanu šīs zīmes pārstāvji neatzīst, jo uzskata, ka visam, ko viņi dara, ir jānes kaut kāds praktisks labums. Kolosālu gandarījumu Mežāzis jūt, uzkāpjot augstumā – tā var būt gan kalna virsotne, gan uzkalniņš tuvējā parkā. Mežāzim tas ir savdabīgs metaforisks ceļš uz sociālajām vai karjeras virsotnēm, un šādi viņi programmē sevi veiksmei. Mežāzis dažkārt atļaujas apmeklēt saviesīgus pasākumus, lai iepazītos ar ietekmīgiem cilvēkiem un parunātu neformālā gaisotnē ar tiem, kas varētu būt viņam noderīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs dievina sabiedrību, tāpēc ar prieku pavada laiku paziņu, mazpazīstamu vai pat nepazīstamu cilvēku kompānijā. Ūdensvīra zīmē dzimušajiem patīk paust savu viedokli, klausīties citu stāstītajā vai klačoties. Vēl viena Ūdensvīra aizraušanās ir sava mājokļa labiekārtošana – viņš pastāvīgi ievieš interjerā kaut kādas izmaiņas, cenšoties sasniegt absolūto skaistumu, funkcionalitāti un komfortu. Ūdensvīram patīk izmēģināt visu jauno. Viņš bieži apmeklē dažādas meistarklases, aizraujas ar jogu, dejām vai izdomā jaunus rituālus.

Zivis

Zivis izklaidēties neprot. Protams, šīs zīmes pārstāvji gūst zināmu prieku no saskarsmes ar sev tuviem cilvēkiem, hobijiem, braucieniem un pastaigām. Tomēr Zivis pat patīkamā atpūtas brīdī visu laiku atceras par neizdarītiem darbiem, neizpildītiem solījumiem un par savu pašsajūtu, kurai hipotētiski izklaide var nākt par sliktu. Tomēr ir kas tāds, kas Zivīm sniedz milzu gandarījumu – šīs zīmes pārstāvji mīl fantazēt. Šī izklaides forma palīdz Zivīm tikt galā ar reālās dzīves grūtībām un kalpo kā vislabākā relaksācija.

Avots: 

aLA

COMMENTS

Leave a Comment