Noskaidro, vai tavi draugi ir ENERĢĒTISKIE VAMPĪRI – tas var būt nopietni!

Tu jūti vainas apziņu bez nekāda iemesla

Ja tavs draugs vai draudzene nepārtraukti paļaujas uz tevi un liek tev justies kā viņa mammai vai tētim, tā ir ļoti spilgta līdzatkarības pazīme.

Tāpat spilgta pazīme ir tā, ka tu jūties vainīgs, ja pasaki draugam, ka nevari ar viņu pavadīt laiku vai arī nevari uzreiz viņam atbildēt uz īsziņām.

Tu jūties vainīgs par to, ka vēlies pastāstīt par to, kā jūties pats, un lai tā nenotiktu, tu vienkārši izvairies stāstīt par savām sajūtām.

Giphy Embed

Tu viņa klātbūtnē jūties nekomfortabli un nezini, kāpēc

Tu, iespējams, nezini vienmēr “kāpēc”, bet intuitīvi tu to jūti. Piemēram, ja šis cilvēks tev izsaka kādu komplimentu, labi izsakās par to, ka tu viņam esi blakus, tu uz to reaģē citādāk nekā parasti. Šie vārdi liek tev justies nekomfortabli, it kā tie nebūtu patiesi.

Lasi vēl: Laimes Horo***ps- kur to atrod katrs zodiaka zīmes pārstāvis

Giphy Embed

Tev par šo cilvēku rādās murgi

Iespējams, ka, ja tev par saviem draugiem rādās murgi, tā ir visai droša pazīme, ka viņi tā īsti nemaz nav draugi, tomēr viss ir nedaudz sarežģītāk.

Ja murgi rādās par kādu cilvēku, ar ko esat ļoti tuvi, var rasties apjukums. Tomēr šādi sapņi būtu jāņem vērā, jo visam, ko redzi, ir nozīme un kāds vēstījums.

Viņi tavas jūtas uztver personiski

Ja nonāc līdz punktam, kad stāsti savam draugam par to, kā tu jūties, tavi vārdi tiek pagriezti tā, lai izskatītos, ka tu viņam uzbrūc. Ja izteiksi kādu negatīvu piezīmi par raksturu, viņš to nepieņems, bet gan pagriezīs to tā, it kā tu viņu censtos aizvainot. Uz šo centies neiekrist – ir pilnīgi normāli censties nospraust robežas.

Ja jūti, ka tavā draugu lokā ir šāds cilvēks, tas uzreiz nenozīmē, ka tev ar viņu ir jāpārtrauc draudzība. Vienkārši pārstāj viņam izdabāt, esi tu pats un skaties, kā mainīsies viņa attieksme pret tevi. Ja mainīsies, un viņš to nespēs pieņemt, tad draudzībai nemaz nebija jāpastāv, bet, ja viņš centīsies mainīties pats, draudzību ir vērts saglabāt.

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment