Noskaidrota pavisam droša pazīme, kas liecina – tu viņam patīc!

2E8BD81B00000578-3322904-Men_who_were_coupled_up_with_a_female_packed_their_plates_with_p-m-97_1447805206553

Nav jāskatās uz nesaprotamām zīmēm, ko cenšas sūtīt vīrietis vai arī saskatīt kaut ko, kā tur nav – vadoties pēc šīs pazīmes, tu vari būt droša, ka viņš tevī ir nopietni ieinteresēts.

Tika veikts pētījums, kurš ir sniedzis pavisam interesantus rezultātus.

Jo vairāk viņš ēd, jo vairāk tu viņam patīc.

Pētījumā atklāts, ka vīrieši apēd vairāk, ja atrodas sievietes sabiedrībā nevis kopā ar citiem vīriešiem, jo tas ir veids, kā izrādīties.

Divu nedēļu laikā pētnieki vēroja, kā 150 vīrieši pusdieno kādā itāļu bufetē, kur katrs var ēst, cik grib.

Kornela universitātes pētnieki vēroja, cik picas šķēļu un salātu bļodu izēd katrs no dalībniekiem.

 

Vīrieši, kas bija ieradušies kopā ar sievieti, piekrāva pilnus šķīvjus ar picas šķēlēm un pilnas bļodas ar salātiem, apēdot par 93% vairāk picas un par 86% vairāk zaļumu nekā tie, kuri ēda citu vīriešu sabiedrībā.

Pētījuma autors un Kornela Universitātes zinātnieks Kevins Knifins skaidro, ka šie rezultāti norāda uz to, ka vīrieši mēdz pārēsties, lai izrādītos. Šo tendenci var novērot arī ēšanas sacensībās, kurās pārsvarā piedalās vīrieši.

Kad ēstuves apmeklētāji devās prom, pētnieki viņiem palūdza aizpildīt nelielu anketu par to, kāds ir viņu sāta sajūtas līmenis pēc ēšanas un kā viņi jutās ēšanas laikā – vai ēda sasteigti vai mierīgi.

 

Rezultāti uzrādīja, ka sievietes apēda vienādu daudzumu ēdiena neatkarīgi no tā,  ar ko bija kopā. Taču viņas atzina, ka jutās pārēdušās un ēda pārāk ātri. Spriežot pēc pētnieku vērojumiem, nekas no tā neatbilst patiesībai.

Apēdot pārāk daudz, vīrieši neapzināti signalizē par savu bioloģisko piemērotību, kas ir diezgan paradoksāla taktika – pārmērīga ēšana noved pie tādas ķermeņa uzbūves, kas parasti tiek uzskatīta par nepievilcīgu, skaidro Knifins.

Lasi arī: Kādas meitenes patīk puišiem?

Šie rezultāti drīzāk saskan ar uzvedību, kas raksturīga pašvērtējuma celšanai, un šajā gadījumā vīrieši vēlas pierādīt sevi, pārāk daudz ēdot.

Ar šādu riskantu un neveselīgu uzvedību vīrieši parāda sievietēm, ka spēj samierināties ar pārmaiņām – pat, ja paši tās izraisa.

Kaut arī pētījumā pierādīts, ka vīrieši pārāk daudz ēd, sievietes bija tās, kas jutās pārēdušās.

Knifins norāda, ka  no šī pētījuma var mācīties.

“Rezultāti parāda, ka cilvēkiem vajadzētu nomierināties, ēdot kopā ar pretējā dzimuma pārstāvi. Vīrieši mēdz pārēsties, bet sievietes jūtas tā, it kā būtu pārēdušās.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment