Notievēšana ar korsetes palīdzību – slavenību noslēpumi

Savā mikroblogā slavenība atzinās pielūdzējiem, ka papildināja kosmētiskos aksesuārus ar jaunu skaistuma un modes aksesuāru, kas palīdzēs atbrīvoties no liekiem centimetriem. Repera Kanje Uesta dzīvesbiedrene pastāstīja faniem, ka vienkārši ir „iemīlējusies” savelkošajā korsetē, kura palīdz viņai iegūt lapsenes vidukļa efektu. 

1

Gaidāmie rezultāti no korsetes nēsāšanas izskatās  diezgan daudzsološi: vidukļa apkārtmēram vajag samazināties līdz pat 18 centimetriem!

„Korsešu diētas”mode

Neskatoties uz to, ka Kardašjana mīl pārsteigt publiku, izceļoties kā šaubīgu ceļu uz slavu šo paņēmienu neizmatoja tikai viņa. Džesika Alba jau 2013 gadā atzinās, ka izmanto korseti, lai atjaunotu figūru pēc  grūtniecības.

2

Tūkstošgades sākumā materiālu un tehnoloģiju attīstība palīdzēja pārvēst 19 gadsimta ķermeņa priekšmetu par līdzekli ķermeņa masas samazināšanai. Savelkošās konstrukcijas mehānisma princips iepatikās daudziem, jo šāda „korsetes diēta” neprasa atteikšanos no ēdiena. Viss, kas ir nepieciešams korsete kuru nēsāt 3 līdz 6 stundām dienā.

 „Korsetes diētas” princips

3

Pirms iesprostot sevi tādā šaurā konstrukcijā, sekojot jaunai modes tendencei, vajadzētu padomāt, uz kā rēķina notiek kermeņa masas samazināšana un vai tas nav bīstami. Korsešu tehnikas pamatā ir “3 vaļi”, kas palīdz sasniegt vēlamo rezultātu. 

Pirmkārt, pieņemts uzskatīt, ka notievēšana notiek uz savelkošās konstrukcijas rēķina, kas palīdz samazināt apjomus. 

Otrkārt, ciešs korsetes izmērs palīdz izdalīties sviedriem, rodas tāds kā “pirts”efekts, kas palīdz samazināt ķermeņa masu.

Treškārt – ciešā josta saspiež iekšējos orgānus, kas rada apetītes samazināšanos, jo ēšana tiek uzskatīta par slimīgu darbību, kas rada diskomforta sajūtu.

Korsetes nēsāšanas bīstamās sekas

4

Ār*ti apgalvo, ka korsetes nēsāšana ikdienā var radīt turpmāk nopietnas Vese***as problēmas.  Ciešā konstrukcija saspiež ne tikai kuņģi, bet arī plaušas, kuru apjoms tāpat ievērojami samazinās, un kas rada respiratoriskas problēmas. Neskatoties uz redzamiem savilkšanas tehnikas „plusiem”, gribot vai negribot ir jāatceras angļu sakāmvārds «there is no such thing as free lunch» (nav tādas lietas kā bezmaksas pusdienas). Visam ir sava cena. Pat tāds “nekaitīgs” paņēmiens notievēt.

Pie tam, saspiest kuņģi  tas nav bērnišķīgas spēles, bet nopietns stress kuņģa zarnu traktam, kura darbība tiek traucēta sakarā ar to, ka kuņģa skābe nonāk barības vadā un rada dedzināšanu. Problēma ar normālu skābekļa saņemšanu  parādās arī metabolisma ātrumā, kā palēninās un pasliktinās visi dzīvības procesi. Ir vērts minēt, ka rodas sirds-As**svadu saslimšanas risks, kas rodas kā blakusefekts korsešu diētas laikā – paaugstinās As**sspiediens.

 Tiešām, skaistums prasa upurus. Tiesa, ne katrs gribēs upurēties, lai pēc tam pašam nekļūt par upuri.  Te, kā saka: „domājiet paši, lemiet paši, darīt vai nedarīt”.

 Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment