Novembra mēneša horoskops- uzzini savas veiksmīgās dienas!

novembra-horoskops-veiksmigas-dienas

AUNS

Visemocionālākajām Uguns stihijas pārstāvim šis mēnesis solās būt bagāts ar pārmaiņām, kas var ietekmēt pilnīgi visas viņa dzīves sfēras. Pacentieties sekot līdzi notikumiem un ņemiet vērā brīdinājumus un tuvo cilvēku padomus. Ja Jūsu sirds vēl joprojām ir brīva, pastāv iespēja, ka tieši novembrī satiksiet savu otro pusīti – nebaidieties riskēt un neslēpiet savas emocijas!

Labvēlīgās dienas: 22., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15., 19., 25., 26.

 

VĒRSIS

Vēršiem zvaigznes šajā mēnesī iesaka sākt plānot ziemas aktivitātes – iespējams, ka Jums būs iespēja aktīvi atpūsties gada nogales svētku brīvdienu laikā. Apspriedieties ar savu ģimeni vai mīļoto cilvēku, ieklausieties viņu vēlmēs un ņemiet tās vērā, pieņemot gala lēmumu. Darba jautājumos Jums noteikti palīdzēs pieredze – nav nepieciešams akli paļauties uz kolēģiem, jo viņi var var būtiski kaut ko sabojāt, bet atbildēt par to visu var nākties tieši Jums.

Labvēlīgās dienas: 4., 3., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 15., 22., 29.

 

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes šajā mēnesī iesaka kontrolēt savas jūtas un balstīties tikai uz loģiku un faktiem, jo emocijas ar Jums var izspēlēt kādu ļaunu joku, tāpēc nepadodieties tām! Novembris ir ļoti labvēlīgs mēnesis tam, lai Jūs palielinātu savu fizisko aktivitāti – jauns sporta veids apvienojumā ar meditāciju palīdzēs Dvīņiem atrast harmoniju gan pašiem ar sevi, gan arī ar apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas: 15., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10., 17., 24.

 

VĒZIS

Vēži šajā mēnesī var brīvi paust savas jūtas un atbrīvoties no kaut kādām attiecībām ar cilvēkiem, kuri ar savu skaudību traucē Jums virzīties tālāk, taču, protams, ka Jums ir jārēķinās arī ar to, ka pārstājot klusēt,attiecībās ar kolēģiem un draugiem Jūs gaida pārmaiņas – uz to sliktāko pusi, tāpēc vispirms noteikti kārtīgi apdomājiet savus vārdus un neatļaujieties būt rupji tiešā veidā. Atcerieties arī to,ka Jums blakus vienmēr ir tuvinieki un draugi, kuri Jūs vienmēr sapratīs un atbalstīs!

Labvēlīgās dienas: 10., 17., 18., 24., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 19., 29.

 

LAUVA

No Lauvām šajā mēnesī var novērsties mūžīgā veiksme un apkārtējo apbrīna, taču nevajadzētu to uztvert kā traģēdiju – labāk padomājiet, kā šo situāciju vērst par labu. Ja vien Jūs nevēlaties pazaudēt sev tuvos cilvēkus, tad reizēm vislabākais ir atvainoties un piekāpties. Finanšu sfērā šis mēnesis solās būt auglīgs, tāpēc rūpīgi izsveriet visus ieguldījumus un neveiciet nekādus lielus pirkumus, jo pavisam drīz šī nauda Jums var noderēt kaut kur citur.

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 26.

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā mēnesī iesaka pievērst uzmanību skaistumam un Vese***ai, tāpēc rūpējieties par savu izskatu un neliedziet sev arī stomatologa apmeklējumu, turklāt uz Jūsu enerģētiku novembrī ļoti labi atsauksies jauns matu griezums, tāpēc noteikti ir vērts padomāt arī par friziera apmeklējumu. Visādi citādi Jūs novembrī nodarbosieties gan ar vecajām, gan jaunajām lietām, kas viennozīmīgi prasīs daudz spēka, turklāt, iespējams, ir gaidāms arī kāds komandējums.

Labvēlīgās dienas: 2., 9., 22., 23., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 17.

 

SVARI

Svariem šis mēnesis solās būt mierīgs – nekādas nopietnas izmaiņas nav gaidāmas, viss vienkārši nostiprinās jau savas esošās pozīcijas. Ir iespējama tikšanās ar kādu senu paziņu, kurš pilnīgi noteikti pret Jums nav vienaldzīgs. Šis rudens/ziemas romāns var iesākties ļoti skaisti un vēlāk pāraugt par kaut ko vairāk, tāpēc klausiet savai sirdij un baudiet katru novembra dienu!

Labvēlīgās dienas: 12., 18., 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 13., 20., 22., 29.

 

Lasi vēl: Apkārtstaigulis vai uzticamais? Uzzini, kāds attiecībās ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

SKORPIONS

Ģimeniskajiem Skorpioniem šis mēnesis var atnest kādu patīkamu pārsteigumu – kaut kāda Jūsu vēlme ir tuvu tam, lai tā piepildītos, tāpēc nepalaidiet garām šo brīdi un izmantojiet to pilnā mērā. Tiem Skorpioniem, kuri vēl nav satikuši savu otro pusīti, šis mēnesis var būt liktenīgs – viss būs atkarīgs tikai no Jums un Jūsu spējas uzsākt komunikāciju, nešauboties un nevilcinoties.

Labvēlīgās dienas: 1., 8., 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 18., 21., 25.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes šajā mēnesī iesaka pievērst uzmanību savam sociālajam statusam un karjeras izaugsmei. Iespējams, ka Jums tiks piedāvāts paaugstinājums darbā vai arī parādīsies kāds jauns ceļš, kā realizēt savu potenciālu. Nebaidieties riskēt un kaut ko mainīt savā dzīvē, jo pārmaiņas Jums pilnīgi noteikti nāks tikai par labu!

Labvēlīgās dienas: 3., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 23.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šis mēnesis solās atnest patīkamas tikšanās ar seniem draugiem, kā arī jaunus iespaidus. Nebaidieties kaut kur doties, jo neliels ceļojums Jums viennozīmīgi nāks par labu un dāvās iedvesmu. Atcerieties, ka pāra attiecības – tas ir divu cilvēku darbs ar ļoti retu radinieku iejaukšanās, tāpēc nebaidieties aizstāvēt savas intereses ģimenes priekšā, taču vispirms noteikti konsultējieties ar savu otro pusīti.

Labvēlīgās dienas: 4., 5, 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 10., 14., 17., 21.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes šajā mēnesī iesaka ķert veiksmi aiz astes, jo pilnīgi iespējams, ka Jums būs iespēja izmainīt savu materiālo stāvokli – uz labāko pusi, kā arī gūt panākumus lietā, kas Jums ļoti patīk. Nebaidieties kaut ko mainīt savā dzīvē – zvaigznes ir Jums labvēlīgas! Nepametiet arī jau iesāktās lietas, jo tā Jūs varat palaist garām savu laimīgo iespēju!

Labvēlīgās dienas: 2., 8., 9., 12., 16., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Jums šajā mēnesī var likties, ka tuvinieki no Jums prasa pārāk daudz uzmanības. Neiesaisties konfliktos un nenoslēdzieties sevī, bet gan pacentieties viņus saprast. Patiesa saruna un nedaudz vairāk laika kopā – tas ir tas, kas vajadzīgs, lai nogludinātu visas nesaskaņas un uzlabotu savstarpējās attiecības ģimenē. Neaizmirstiet arī par saviem pienākumiem – pacentieties neko neielaist šajā jomā, pretējā gadījumā mēneša beigas Jums var būt visnotaļ grūtas.

Labvēlīgās dienas: 3., 10., 11., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 16., 23., 30.

Leave a Comment