Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Trīs . Aprēķinu laikā saņemtā Troika norāda, ka uzmanīgākam jābūt trešdien un katrā trešajā numurā. Šādās dienās vēlams nepaļauties uz “varbūt”, bet gan rūpīgāk plānot. Viss var iet uz leju vienkāršas nedrošības dēļ. Šādiem cilvēkiem piektdienas, 13. datums, ir īpaši bīstamas.

Četri . Cipars 4 simbolizē stabilitāti, tāpēc jābūt uzmanīgiem katra mēneša 4. un 24. datumā, 29. februāra garajā dienā un katru ceturtdienu. Šādās dienās ir jāuzmanās no garlaicības, neaktivitātes. Pretējā gadījumā var sākties zaudējumu sērija.

Pieci . Skaitlis 5 simbolizē visa vienlīdzību, tieksmi uz ideālismu un perfekcionismu. Piektdienā un katrā mēneša dienā, kurā ir skaitlis 5, labāk neuzņemties ļoti sarežģītus gadījumus, bet koncentrēties uz kaut ko vienkāršu un saprotamu. Pretējā gadījumā veiksmei varat izmantot talismanus .

Lasi arī: Kā tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni, veiksmi un enerģiju

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Seši . Sestdienās un katrā 6., 16. un 26. datumā vēlams neiepirkties, neiepazīt jaunus cilvēkus vai nemainīt plānus pēdējā brīdī. Šādās dienās dominē nestabila enerģija, kas var izraisīt problēmu uzplūdumu dažādās dzīves jomās.

Septiņi . Svētdienās un katru septīto mēneša dienu jums pienāk bīstamas dienas. Speciālisti iesaka šādā laikā būt pēc iespējas tuvāk radiem, draugiem un dvēseles radiniekiem. Svarīgu lēmumu pieņemšana būs grūta, un tuvi cilvēki palīdzēs neiekulties nepatikšanās.

Astoņi . Šis ir ļoti neparasts Visuma materiālais skaitlis. Ja izdevās veikt aprēķinus, tad katru mēneša 8., 18. un 28. datumu vēlams netērēt papildus naudu un censties izvairīties no egoisma attiecībās ar sev visdārgākajiem cilvēkiem.

Deviņi . Katru pirmdienu un trešdienu, kā arī katra mēneša 9. datumā jums jāpievērš lielāka uzmanība svarīgām lietām. Ir vērts izvairīties no dīkstāves un garlaicības, apātijas un izmisuma. Tas pats attiecas uz katru mēneša un gada pēdējo dienu.

Cipari var būt noderīgi jebkurā situācijā. Piemēram, ar skaitļu palīdzību jūs pat varat noskaidrot sava pāra saderību. Neaizmirstiet par bīstamām dienām un esiet uzmanīgi.

Leave a Comment