Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Numeroloģija atbild uz daudziem interesantiem jautājumiem. Piemēram, pēc dzimšanas datuma jūs varat uzzināt, kuri jūsu dzīves periodi būs visveiksmīgākie un kas jūs tajos sagaida.

Laime ir veidota no maziem ķieģeļiem, tāpēc koncentrējieties uz katru dienu. Neceriet uz brīnumu tikai tāpēc, ka skaitļi paredzēja panākumus. Mēģiniet atbrīvot savu prātu no šaubām un bailēm, veicot enerģijas tīrīšanu. Trīs neparasti veidi jums palīdzēs šajā jautājumā .

Numeroloģiskais aprēķins

Lai noskaidrotu, kuri periodi tavā dzīvē būs visveiksmīgākie, tev būs jāveic divi aprēķini. Pirmais attiecas uz jūsu tā saukto “balto svītru” ilgumu, bet otrais atklāj šī perioda būtību, palīdz uzzināt vairāk par to, kā tieši jums vajadzētu uzvesties.

Piemēram, ņemsim šādu dzimšanas datumu: 21.10.1993. Pirmais aprēķins attiecas uz liktenīgo un veiksmīgo periodu ilgumu. Lai to noskaidrotu, jāsaskaita dienas un mēneša skaitļi: 2+1+1+0=4. Jums vajadzētu iegūt skaitli no 1 līdz 9, tādēļ, ja jūs, piemēram, iegūstat 12, tad jums būs vēlreiz jāsaskaita skaitļi.

Lasi arī: Kā atrast savu aicinājumu: stāsta numerologi

Lasi arī: Dzimšanas numeroloģija: kā aprēķināt dzīves ceļa numuru

Mūsu gadījumā pirmais cipars ir 4, kas nozīmē, ka viens veiksmīgs periods ilgst 4 gadus, un tad sākas stagnācijas periods uz 4 gadiem. Tad dzīvē atkal ienāk veiksme un pozitīvas pārmaiņas. Dzīves ceļojums vienmēr sākas uz pozitīvas nots. No 0 līdz 4 gadiem, no 8 līdz 12, no 16 līdz 20, kā arī no 24 līdz 28 gadiem un tā tālāk, jūs gaida labvēlīgi notikumi. No 4 līdz 8, no 12 līdz 16 un tā tālāk, dzīve būs grūtāka. Ja skaitlis ir 1, tas nozīmē, ka enerģija mainīsies katru gadu.

Kas notiek pozitīvos periodos : Visums ir noregulēts pozitīvā veidā. Cilvēkiem šādā laikā arvien biežāk paveicas, mazāka iespēja apdzīt nepatikšanas, mazāk iespējamas tikšanās ar nepatīkamiem cilvēkiem.

Kas notiek negatīvajos periodos: patiesībā tie nav tik negatīvi. Tikai cerēt uz brīnumu šajā laikā nav tā vērts. Speciālisti iesaka paļauties uz pieredzi un gudrību, būt vērīgākam un apdomīgākam un nepalaist garām iespējas.

Otrais cipars palīdz noteikt, kas jums jādara noteiktā laika periodā. Lai to noskaidrotu, saskaiti dzimšanas gada skaitļus: 1+9+9+3=22. 2+2=4. Tas nozīmē, ka arī otrais cipars ir četri. Nākošajā lapā varat uzzināt otrā numura atšifrējumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment