Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Numeroloģija ir zinātne, kas pēta skaitļus un to enerģiju, to ietekmi uz cilvēku. Ar īpašu aprēķinu palīdzību jūs varat aprēķināt sev nelabvēlīgas dienas dažu minūšu laikā.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par nākotni, kas jūs sagaida, apskatiet  numeroloģiskās prognozes. Viņi palīdzēs plānot lietas un saprast, kurā no dzīves jomām veiksme sagaidīs, un kurā labāk uz to nepaļauties.

Nelabvēlīgo dienu numeroloģiskais aprēķins

Bīstamās dienas jūsu enerģijai un veiksmei tiek aprēķinātas pēc dzimšanas datuma, bet neņemot vērā gadu. Eksperti saka, ka, ja kāda no dienām tiek uzskatīta par jums bīstamu, tas nenozīmē, ka katru mēnesi vai katru nedēļu jūs noteikti saskarsities ar grūtībām. Tas ir tikai tas, ka var pastiprināties nelabvēlīgie notikumi, kuriem liktenis, zvaigznes ir lemts vai parādīsies jūsu vainas dēļ. Šādās dienās vienkārši jābūt uzmanīgākam un uzmanīgākam, lai nesaasinātu nepatikšanas.

Lasi arī: Kā tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni, veiksmi un enerģiju

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Tātad jums būs nepieciešams dzimšanas datums bez gada. Pirmais solis: saskaitiet visus skaitļus, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9. Piemēram, jūs esat dzimis 18. jūlijā vai 07.18. 1+8+0+7=16. Atkārtojam procedūru: 1+6=7. Mūsu piemērā vēlamais skaitlis ir 7.

Otrais solis: skaitļu atšifrēšana

Viens . Ja dabūji šo skaitli, tad uzmanīgākam jābūt pirmdienās, kā arī katra mēneša un īpaši gada pašā pirmajā dienā, kā arī katrā 11. dienā. Tiek uzskatīts, ka problēmas var būt saistītas ar svarīgiem jautājumiem, kas var neizdoties nezināmu iemeslu dēļ. Arī šajās dienās tuvinieki var tikt aizvainoti uz tevi bez īpaša iemesla.

Divi . Skaitlis 2 nozīmē, ka bīstamās dienas jums ir katra mēneša 2. un 22. datums. Tāpat esiet uzmanīgi otrdienās un svētdienās. Numerologi ziņo, ka briesmas var nākt no svešiniekiem, tāpēc šajās dienās vēlams uzmanīties no jaunām paziņām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment