Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – ideāls laiks, lai sāktu sasniegt savus mērķus

Pēc iespējas mazāk jāvalkā tumšs apģērbs . Var vilkt melnā krāsā, taču svarīgi, lai šādu apģērba gabalu būtu maz.

Attīrīties garīgi un garīgi . Neturiet sevī ļaunumu un piedodiet cilvēkiem apvainojumus. Pārdzīvojumi atbaida skaitļa Trīs labvēlīgo enerģiju. Izdzen no galvas visas sliktās lietas. Tātad jūs ietaupāt un vairojat savu veiksmi.

Šis ir īstais laiks, lai mēģinātu iegūt jaunus draugus . Trīs pārliecināsies, ka cilvēki ir tieši tādi, kādi viņi patiesībā ir. Šis periods neliks mums izlikties. Tukša un neperspektīva komunikācija kļūs par retumu.

Sāciet uzticēties tuvāko cilvēku padomiem . Ja jums tiek doti daži svarīgi solījumi, tad ar lielu varbūtību tie tiks izpildīti nākotnē. Ilūzijas un viltus apiet fonā. Noderēs kolektīvās aktivitātes un izdarības.

Varat arī droši uzsākt jaunu biznesu vai plānot kaut ko nākotnei . Mēģiniet novērtēt aizejošo pavasari un noskaņoties uz kaut ko jaunu.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada jūnijā – jums tā paveiksies!

Noderēs garīgie pirkumi  – varēs iegādāties grāmatas par Dievu un reliģiju, apmeklēt baznīcu, sinagogu vai mošeju. Ir iespējams un pat nepieciešams dot žēlastību. Noderēs arī citi pirkumi, bet tikai tad, ja neiepērkaties vienkārši tāpat, bez mērķa.

Ja vēlaties, varat kādu laiku palikt vienatnē, padomāt par kaut ko svarīgu. Laulāto attiecībās sāksies “atkušņa” periods, kad spriedze, atturība pazudīs, un tos nomainīs savstarpēja sapratne un laipnība.

Lielu daudzumu pozitīvas enerģijas saņems tie, kas prot piedot . Ja kāds jums pagātnē ir izdarījis kaut ko sliktu, atlaidiet to. Neļauj nepatīkamām domām tevi savaldīt.

Šis periods ir ļoti labvēlīgs darbībai dažādās darbības jomās . Vissvarīgākais ir tas, ka jums nav pārāk daudz darba. Vari uzsākt jaunus projektus, kā arī pabeigt agrāk iesākto.

Periods no 29. maija līdz 4. jūnijam ir lielisks laiks mājas darbu veikšanai . Ja vēlaties, varat pavadīt vairāk laika mājās un veltīt to vienkāršam darbam.

Var pavadīt laiku vienatnē, veikt nelielu uzkopšanu, strādāt dārzā. Jo vairāk laika varēsiet veltīt vienkāršām fiziskām aktivitātēm, jo ​​vieglāk jums būs emocionāls atvieglojums. Taču atcerieties, ka mājas darbu veikšana ir tā vērta tikai tad, ja tie jums nav apgrūtinājums. Neuzsāciet remontu, neveiciet ģenerāltīrīšanu.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Rūna Raido . Tas simbolizē garīgo izaugsmi, ko ārsts izrakstīja skaitļa 3 valdīšanas laikā. Tas ir vissvarīgākais skaitlis visiem cilvēkiem, kuri vēlas sasniegt apgaismību un iegūt ticību labākajam. Tā izskatās rūna:

attēls

Mūsu mīļo cilvēku dāvinātas lietas . Ja jums ir kāda manta, kas jums atgādina mīļoto, kurš jums to uzdāvināja, tad nēsājiet šo mantu līdzi. Tas var būt ornaments, apģērba elements, talismans, aksesuārs.

Ja vēlēsieties, daudzi no mums šajā periodā varēs sākt jaunu dzīvi no nulles. Eksperti, kā arī numerologi stingri iesaka izvēlēties nevis īsāko ceļu uz laimi, bet gan mierīgāko un vismazāk bīstamo.

COMMENTS

Leave a Comment