Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam – ideāls laiks, lai sāktu sasniegt savus mērķus

Sākas jauna nedēļa. Daudzi no mums vēlas uzzināt, kā tas būs un kā jūs varat piesaistīt vairāk veiksmes savā dzīvē šajā periodā. Numeroloģijas eksperti dalījās savās zināšanās un stāstīja, kā skaitļi ietekmēs mūsu enerģiju.

Pēc astrologu prognozēm, nedēļa būs ļoti labvēlīga. Numerologi tam parasti piekrīt, taču atzīmē nelielu grūtību iespējamību, kuras šis raksts palīdzēs jums pārvarēt. Mēs runāsim par to, kāds skaitlis valdīs pār pasauli, kāda ir tā enerģija, kā arī par to, kur jūs varat atrast spēku virzīties uz priekšu.

Šīs nedēļas numeroloģija

Vispirms jums jānoskaidro, kāds skaitlis kontrolēs Visuma enerģijas plūsmas. Lai to izdarītu, saskaitiet visus šīs nedēļas datumus un pēc tam pievienojiet mēneša kārtas numuru. Šoreiz nedēļa skar maiju un jūniju, tāpēc beigās pievienosim uzreiz divus skaitļus – 5 un 6:

(29+30+31+1+2+3+4)+5+6=111. 1+1+1=3.

Izrādās, ka šis periods paies skaitļa 3 kontrolē. Tas ir ārkārtīgi patīkams fakts, jo šis ir skaitlis ar tīru un labu enerģiju. Šo nedēļu jums un man pavadīs vispārējs spēka un ambīciju pieaugums, taču trijotne rīkojas īpaši. Tas mūs virza nevis uz finansiālu, bet gan uz garīgu izaugsmi. Viņai patīk, ja cilvēks mēģina sazināties ar Dievu caur lūgšanām un garīgām praksēm.

Lasi arī: Talismani 2023. gadam saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Cilvēki šonedēļ jutīsies labi. Daudziem būs sajūta, ka viss ir nostājies savās vietās. Nepamatots nemiers un panika pāries, tāpat kā depresīvas domas. Tas viss ir labas radošās enerģijas pieauguma sekas. Troika ir mūsu pusē ar jums, tāpēc daudzas lietas izdosies pirmo reizi.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Šajā laikā jūs varat doties ceļojumā . Trīs ir gudrības skaitlis, tāpēc daudzi cilvēki sāks braukt mierīgāk, lai samazinātu negadījumu iespējamību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment