Numeroloģiskais horoskops 2016. gadam – noskaidro savu šī gada skaitli

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 1: pretī panākumiem!

Atslēgas vārds: sākums. 

Visi, kuri vēlējās pārmaiņas, var priecāties: Jūs esat uz jaunas dzīves sliekšņa, Jums apkārt notiks nemitīga kustība, viss novecojušais un liekais – aizies, bet viss jaunais un nezināmais – ienāks Jūsu dzīvē. Uzradīsies jauni cilvēki, kuri Jūs kaut kādā veidā motivēs nodarboties ar to, ar ko nekad agrāk vēl neesat nodarbojušies, pavērsies negaidītas iespējas un pilnveidošanās perspektīvas. Lai plūstu šajā gadā plūstu pa starumi, svarīgi ir nesēdēt stūrī, bet panākt pretī liktenim, jo no pārmaiņām izvairīties tāpat nesanāks, tāpēc būs labāk, ja spēsi tās kontrolēt un izmantot savā labā. Pirmajā gada pusē Jūs it kā rakstīsiet paši savas dzīves scenāriju. Viss, ko Jūs 2016. gadā iesāksiet, atstās ietekmi uz turpmākajiem astoņiem gadiem, tāpēc ir vērts tikt skaidrībā ar to, kādi tad ir Jūsu svarīgākie mērķi un nākotnes plāni. Padomājiet, ko Jūs vēlaties panākt un sāciet rīkoties, taču savus plānus turiet ciešā slepenībā no apkārtējiem un kolēģiem, kuri var izdomāt kļūt par Jūsu domubiedriem, jo šis gads nav īstais laiks, lai meklētu kompanjonus un veidotu sadarbības, šajā gadā veiksmi nesīs neatkarība, bet palīdzību un padomus var pieņemt tikai no pašiem tuvākajiem. Nodrošiniet panākumiem labu fundamentu, un tie pie Jums atnāks pavisam drīz!

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 2: viss ir uz labu!

Atslēgas vārds: pacietība.

2015. gadā Jums nācās diezgan piepūlēties, lai parādītu un pierādītu sevi, kam nepieciešams, tāpēc šajā gadā Jūs esat pelnījuši nedaudz atpūtas un miera. Aktīva darbība vajadzīgo rezultātu tāpat nedos, tāpēc nav vērts lieki tērēt savus spēkus, bet gan atslābināties un plūst pa straumi, jo tā drīz vien aizvedīs Jūs līdz vajadzīgajam krastam. Viss, ko pagājušajā gadā esat iesējuši, vēl atrodas zem zemes, taču noteikti izaugs, tāpēc labākais, ko Jūs varat šobrīd darīt – mācīties, iegūt jaunas zināšanas un vērot cilvēkus, saskarsmē ar viņiem izmantojot diplomātiju un taktiskumu. Galvenā gada stratēģija – strādāt komandā, jo Jūs esat stipri ar saviem sakariem, tāpēc mīliet, cieniet un lutiniet visus, ar kuriem Jums ir kādas darīšanas. Neko neuzspiediet, esiet pacietīgi un gaidiet: tas, kas ir vajadzīgs, pats pie Jums arī atnāks. Pievērsiet uzmanību detaļām, zīmēm, lasiet starp rindiņām, jo Jums, visticamāk, būs dota iespēja iegūt to, par ko jau sen esat sapņojuši.

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 3: tuvojas svētki!

Atslēgas vārds: bauda.

Ir iestājies Jūsu personīgais laimes un baudas gads, jo tas, ko Jūs iesākāt 2015. gada sākumā, beidzot sāks nest kaut kādus augļus. Ticiet sev: viss ritēs spīdoši, un Jūs paši to jutīsiet. Mīlestība Jūs pavadīs ik uz soļa. Nepalaidiet garām iespēju labi atpūsties, jo šis ir laiks draugiem, svētkiem un pasākumiem, kas atnesīs prieku un jautrību. Izklaidējieties un apmeklējiet dažādas ballītes, jo visas svarīgās lietas varēs nokārtot caur nejauši iepazītām paziņām. Jūs tiksiet vesti sabiedrībā un iepazīstināti ar vairākām interesantām un diezgan ietekmīgām personām. Arī ceļojumi Jums šogad var atnest ļoti daudz vērtīgu novērojumu un atklājumu. Brīvajā laikā noteikti nesēdiet mājās, dodieties kaut vai uz kaimiņu pilsētu, jo jauni iespaidi – Jūsu spēcīgākais resurss, caur kuru (tāpat kā caur iepazīšanos) Jūs saņemsiet spēku un iespējas. Jums ir visas iespējas atrast hobiju, kurš var kļūt par Jūsu dzīves lietu un pat pat labklājības avotu, taču galvenais – smejieties, dziediet un dejojiet! Šis gads būs prieka un laimes pilns, jo beidzot uz Jūsu ielas ir svētki!

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 4: labi cilvēki ir vajadzīgi visiem!

Atslēgas vārds: praktiskums.

Jūs bijāt nedaudz atslābinājušies, taču tagad ir pienācis laiks atgūt iekavēto, uzlocīt piedurknes un atgriezties darbā. Esiet organizēti un produktīvi, jo Jums nāksies strādāt vairākās frontēs – ģimenes, darba, bet vēl uzmanību prasīs gan jaunākie, gan vecākie ģimenes locekļi. Nāksies smagi strādāt, vīt ģimenes ligzdiņu, iepriecināt tuviniekus un visam pa virsu, protams, labi izskatīties, tāpēc, lai visu to paspētu, Jums nāksies dzīvē ieviest kārtību – neiziet no mājas bez plānotāja un attiekties uzmanīgāk pret dažādiem dzīves sīkumiem. Ātrums un pašdisciplīna – tas ir tas, ko no Jums pieprasīs šis gads. Darbā ar jebkādām metodēm demonstrējiet priekšniekam un kolēģiem, cik vērtīgs kadrs pie viņiem strādā. Arī mājās Jums vajadzētu sev pacelt cenu, lai Jūsu otrā pusīte neaizmirst, cik ļoti tai ar Jums ir paveicies. Jūs strādājat pie savas nākotnes, tāpēc esiet ļoti labi taktiķi, centieties visas problēmas atrisināt šajā gadā un neaizmirstiet pievērst pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai, jo tā Jūs šogad var pievilt, tāpēc nenāktu par sliktu ārstiem atrādīties jau laicīgi.

 

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 5: patīkamu pārsteigumu laiks!

Atslēgas vārds: pārmaiņas.

Gaisā smaržo pēc brīvības, tāpēc esat pelnījis atvaļinājumu, bet, neskatoties uz to, Jums šis gads solās būt interesants un aizraujošs kā asa sižeta filma. Tas no Jums prasīs elastību, ātrumu un meistarību, jo notikumi birs kā no pārpilnības raga. Visi draugi un radi pēkšņi atceries par Jūsu eksistenci, sazin no kurienes uzradīsies vecās mīlestības un pielūdzēji, bet darbā priekšnieks izlems visus stratēģiski svarīgos uzdevumus uzticēt tieši Jums. Tas viss ir lieliski, jo rutīna paliks pagātnē, bet Jums tikai atliek meistarīgi pārslēgt ātrumus, lai izbrauktu visus negaidītos pagriezienus, kuri Jums trāpīsies ceļā. Nomainiet imidžu, uztaisiet stilīgu frizūru, pārvācieties, pamēģiniet dzīvot jaunā vietā un atrodiet jaunu darbu, respektīvi, mainiet savu dzīvesstilu. Iepazīstieties ar visdažādākajiem cilvēkiem un esiet šajā gadā gatavi lieliem pārsteigumiem, taču tomēr neaizmirstiet pievērst uzmanību sīkumiem. Šis gads Jums var kļūt par vienu no visveiksmīgākajiem!

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 6: mājas, mīļās mājas!

Atslēgas vārds: atbildība. 

Silts, gaišs un mājīgs laiks, kad pirmajā plānā būs ģimene, mīļotie cilvēki un mājas lietas. Lai gads paietu maksimāli viegli un noderīgi, uzbūvējiet māju savas dzīves centrā, kas Jums kļūs par vietu, kur smelties spēku, kurš kā magnēts sāks piesaistīt Jums apburošus cilvēkus. Rūpējieties par mīļajiem, nolasiet viņu vēlēšanās, ieviesiet kārtību dzīvoklī un veiciet mazu remontu vai vismaz kaut ko pārkārtojiet, bet pēc tam uzaiciniet ciemiņus un uzrīkojiet mājas viesības gan pieaugušajiem, gan bērniem. Šis ir ideāls gads, lai beidzot iestūrētu laulības ostā, un labs laiks, lai nomainītu dzīvesvietu. Parādiet sevi kā atbildīgu, godīgu un taisnīgu cilvēku, palīdzot citiem, bet neatstājiet novārtā arī savas lietas. Uzstādiet pats savus noteikumus un sekojiet tiem, pabeidziet iesāktās lietas, dodiet padomus un palīdziet citiem cilvēkiem, ja viņi to lūdz, jo tad Jūsu gads atnesīs Jums mieru un laimi!

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 7: mēs iesim savu ceļu!

Atslēgas vārds: ticība.

Jums šis ir iekšējās attīstības periods, tāpēc nodarbojieties ar mācībām un pašanalīzi, pavadiet vairāk laika vienatnē, apdomājiet notiekošo un izdariet secinājumus – ko Jūs vēlētos sevī pamainīt?! Skaitlis 7 vienmēr atrod mums apkārt lietas, kuras mēs paši neesam pamanījuši. Paskatieties uz savu dzīvi, šis ir iekšējās izaugsmes gads, kurā Jūs sagatavosieties startam. Lasiet, ieklausieties apkārtējo padomos un necentieties lauzties aiz aizvērtām durvīm. Jūsu stratēģijai jābūt vienkāršai – visam jārit viegli, bet, ja Jūs savā ceļā sastopat kaut kādus pēkšņus šķēršļus, tad tas vienkārši nav Jūsu ceļš. Notikumu epicentrs šobrīd ir Jūsu dvēsele, iekšējā pasaule, jo viss galvenais notiek tur, tāpēc Jums vajadzētu, cik nu iespējams, paiet malā un nepiedalīties sabiedriskajā dzīvē, kā arī nepārpūlieties darbā, dariet tikai pašu nepieciešamāko. Iemācieties meditēt un pajautāt sev – ko Jūs vēlaties patiesībā?! Vislabākais būtu doties ceļojumā, lai iepazītu sevi, jo šis ir garīguma gads, tāpēc dodiet dvēselei iespēju augt!

JŪSU PERSONĪGAIS GADA SKAITLIS 8: ceļu uzvarētājam!

Atslēgas vārds: sasniegumi.

Jums šis ir panākumu un ražas laiks, kad ir visas iespējas sasniegt vēlamo, jo tas, ko Jūs iesākāt astoņus gadus atpakaļ, beidzot sāks nest redzamus rezultātus. Veiksme biznesā un visi materiālie labumi tagad ir Jūsu. Jūsu dzīvē ir iestājusies veiksmes josla, taču ir svarīgi šo laiku nepalaist vējā, bet gan izmantot pēc pilnas programmas. Pielieciet nedaudz pūles un Jūs noteikti sasniegsiet iespaidīgus rezultātus – sasniedziet to, ko Jūs vēlaties! Esiet pats savu panākumu režisors – no scenārija uzrakstīšanas līdz tā uzvarai! Sastādiet to lietu sarakstu, kuras vēlaties atstāt pagātnē, kā arī pārdomājiet to, ko tad Jūs īsti vēlaties savā dzīvē tuvākajā laikā. Priecājieties par saviem panākumiem, noteikti lieliet sevi pat par vismazākajiem sasniegumiem un stāstiet apkārtējiem, cik gudri Jūs esat! Esiet par sevi pārliecināti, taisnīgi un godīgi visās lietās, tad Jūs arī daudz ko sasniegsiet. Ļoti iespējams, ka šajā gadā pie Jums atnāks kādas negaidīti finansu līdzekļi, tāpat kā negaidītas patīkamas iepazīšanās. Jūs sajutīsiet, ka kā magnēts pievelkat sev klāt cilvēkus, kuri vēlas ar Jums draudzēties, arī braucieni un komandējumi atnesīs Jums veiksmi. Svarīgi ir palikt labā noskaņojumā, it īpaši no pirmdienas līdz piektdienai, jo 2016. gadā tās ir Jūsu svarīgākās nedēļas dienas!

 

 

Leave a Comment