Numeroloģiskais horoskops 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Numeroloģija – skaitļu zinātne un to ietekme uz cilvēku dzīvi. Aprīļa horoskops palīdzēs jums saprast, kur meklēt veiksmi un kādās dzīves jomas jums ir jāaktivizē.

Aprīlī skaitlis 4 valdīs pār pasauli, četri – četru elementu simbioze. Tas personificē visus pamatelementus: Uguns, Ūdens, Gaiss un Zeme. Kad šis skaitlis ir pie stūres, viss pasaulē kļūst sabalansēts. Aprīlis ir labs laiks garīgajai praksei, pašnovērošanai un motivācijas meklējumiem.

LASI ARĪ: 21 pazīme, kas norāda, ka jums ir jāatbrīvojas no pagātnes un jādodas tālāk

Finanses un darbs aprīlī

Aprīlis ir labs laiks iepirkties. Eksperti iesaka veikt pirkumus internetā. Būs noderīgi apmeklēt tirdzniecības centrus, bet gan draugu vai radinieku kompānijā, lai šie cilvēki varētu jūs izvilkt pareizajā brīdī un atturēt jūs no nevajadzīgiem pirkumiem no kaitinošas kļūdas.

Visums darīs zināmus pielāgojumus finanšu jautājumos un darbā, katram no mums. Dažus pasākumus, kas notiks aprīlī, plāno augstāki spēki. Ar tiem būs jāsamierinās. No otras puses, tas būs brīvības laiks, kad persona pati var izlemt, kuru ceļu iet. Jūs varat izvēlēties globālo ceļu tikai pats, un to var izdarīt gan mēneša sākumā, gan beigās.

Aprīlis ir piemērots darbavietu maiņai, jaunu hobiju meklējumiem un ienākumu avotiem. Ja strādājat komandā, tad nevajadzētu ignorēt palīdzības pieprasījumus. Atbildes reakcija palīdzēs veidot kontaktus ar cilvēkiem, nopelnīt labu reputāciju, piesaistīs veiksmi.

Tikpat labi būs gan fizisks, gan intelektuāls darbs. Ikvienam, kas meklē klientus, palīdzēs harisma un šarms. Radošiem cilvēkiem vajadzētu vairāk paļauties uz intuīciju. Sestā sajūta palīdzēs jums jebkurā sarežģītā situācijā.

LASI ARĪ: 5 lietas, ko darīt pavasarī: padomi zodiaka zīmēm

Mājsaimniecības darbi

Aprīlī ir vērts iesaistīties mājsaimniecības lietās tikai tad, ja tas ir steidzami nepieciešams. Izņēmums ir gadījums, kad mājsaimniecības darbi ir tiešie indivīda pienākumi.

Labu veiksmi nodrošinās tie, kas var strādāt vairāk mājās un saņemt viesus. Mājas vide ir piemērota tiem, kas ir spiesti pieņemt svarīgus lēmumus. Mājās varat domāt par nākotnes plāniem. Aprīlī var rasties problēmas saistībā ar remonta sākumu vai ainavas maiņu. Tiem vajadzētu būt pirmajā vietā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment