Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Astroloģiskā prognoze aprīlim palīdzēs jums plānot lietas nākamajam mēnesim. Speciālistu konsultācijas būs noderīgas visām Zodiaka zīmēm.

Aprīlī jums ir jāievēro labklājības likumi. Šis ir viens no produktīvākajiem mēnešiem finanšu darījumiem, darbam, darbībai kopumā. Mērena, bet pastāvīga fiziskā aktivitāte, pastaigas, ūdens procedūras, masāža var būt noderīga. Astrologi iesaka nodarboties ar sevi, kā arī neaizmirstiet par iespējām, ko jums radīsies. Uzmanība ir jebkura mednieka galvenais ierocis, lai noķeru veiksmi aprīlī.

Auns

Kopumā šajā mēnesī Auns būs ļoti pozitīvs, ļoti veiksmīgs un aprīlis piepildīs šo cilvēku dzīvi ar jēgu. Aprīlis sāksies ar enerģijas pieplūdumu, kas prasīs vairāk šīs zīmes pārstāvju dinamikas un motivācijas. Auns varēs uzņemties jebkuru darbu, atrisināt visas problēmas, dzīties pēc mīlestības vai finansiālas laimes.

Auns aprīļa beigās kļūs nedaudz lēnāks, jo zvaigznes un planētas mainīs savu noskaņojumu līdz neitrālai. No 20. aprīļa ir vērts izmantot plēsoņas taktiku – jums ir jārūpējas par iespējām, bet nevajadzētu skriet pa priekšu vilcienam.

LASI ARĪ: Retrograda Plutons no 2019. gada 24. marta līdz 2. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Vērsis

Vēršiem ir nepieciešams paspēt izdarīt visus svarīgākos darbus pirms 19. aprīļa. Pēc 19. aprīļa planētas un zvaigznes kļūs mazāk pozitīvas. Sāksies periods, kurā būs iespējama jaunu problēmu parādīšanās un diezgan nepatīkamas problēmas. Daudzas no tām sāks ietekmēt Vērsi. Lai netiktu iznīcināta paša pārliecība, viņiem nevajadzētu atlikt lēmumu pieņemšanu uz vēlāku laiku.

Pirms 19. aprīļa jums jācenšas atrisināt visas svarīgākās problēmas, lai mēneša beigas tiktu veltītas pastāvīgam darbam un atpūtai. Aprīļa pēdējās dienās labāk ir atpūsties vairāk, neizdarīt spiedienu. Neskatoties uz zvaigžņu un planētu negatīvo noskaņojumu, būs iespējamas liktenīgas tikšanās.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjiem aprīlī būtu pilnībā jāpiedalās finanšu sektorā. Dvīņiem vajadzētu pievērsties finanšu lietām līdz 16. aprīlim, kad planētas un zvaigznes centīsies ieviest savas negatīvās korekcijas. Viņu klātbūtne nopietnās disonansēs radīs tādas blakusparādības kā aizmirstība un garastāvokļa svārstības.

Mēneša otrā puse būs stabila, būs iespējams atrisināt svarīgas problēmas, ar kurām būs iespējams tikties līdz 16. aprīlim. Sazinoties ar cilvēkiem, ir vērts atcerēties, ka nevienam nevajadzētu dot tukšus solījumus. Krāpšana un liekulība ir visbriesmīgākie veiksmes ienaidnieki. Dvīņi gūs labumu gan no paškritikas, gan no saprāta aprēķina.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment