“Optibet” arī nākamajā sezonā būs Virslīgas ģenerālsponsors un LTFA partneris

Sporta bāru tīkls “Optibet” arī nākamajā sezonā būs Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta galvenais atbalstītājs, organizācijām otrdien panākot savstarpējo vienošanos par sadarbības turpināšanu.

“Vēlos apsveikt visu telpu futbola sabiedrību ar to, ka asociācijai ir izdevies uz gadu pagarināt līgumu ar vienu no lielākajām Baltijas kompānijām. Arī gaidāmajā ziemas sezonā “Optibet” paliks pašmāju spēcīgāko sacensību – Virslīgas – ģenerālsponsors, turklāt esmu pārliecināts, ka šī lieliskā sadarbība turpināsies arī tālākā nākotnē. “Optibet” palīdzēs atbalstīt arī citus asociācijas iecerētos projektus,” sacīja LTFA prezidents Vadims Ļašenko.

Pērnajā “Optibet” Virslīgas sezonā tieši ar ģenerālsponsora atbalstu skatītājiem bija iespēja regulāri sekot līdzi tiešraidēm “Sportacentrs.com” interneta portālā un televīzijā. Turpināsim translācijas arī jaunajā sezonā, turklāt jau paši klubi izvēlēsies konkrētas spēļu translācijas tiešajā ēterā interneta portālā un televīzijā, norādīja V.Ļašenko.

“Virslīgas turnīrs šobrīd ir visaugstākā virsotne Latvijas telpu futbolā, un mums jādara viss iespējamais, lai to popularizētu un iedvesmotu pievienoties telpu futbolam un vispār futbolam bērnus, jauniešus. Īpašu paldies vēlos teikt kompānijas vadībai Daiņa Niedras personā par lielisko līdzšinējo sadarbību, kurai labs piemērs ir fakts, ka Latvijas telpu futbola sabiedrība nekad nav bijusi nevienā ar nelikumīgām spēļu manipulācijām iesaistītā lietā, kas dod ticību mūsu turpmākajiem telpu futbola attīstības projektiem,” piebilda asociācijas vadītājs.

“Pirms diviem gadiem kopā ar LTFA īstenojām pirmo sadarbības projektu, proti asociācijas organizēto Zvaigžņu spēli. Kaut arī neliels, šis projekts ļāva pārliecināties par LTFA komandas atvērtību un spēju realizēt mūsu piedāvātās idejas visaugstākajā profesionālajā līmenī.

Kā sadarbības nākamais etaps sekoja mūsu kā ģenerālsponsora iesaiste Virslīgas turnīrā, un pašreiz panāktā līgumattiecību turpināšana ir labākais rādītājs tam, ka esam apmierināti ar sasniegtajiem rezultātiem un ticam abpusējo attiecību attīstībai arī nākotnes perspektīvā,” uzsvēra uzņēmuma SIA “Optibet” Latvijā vadītājs Dainis Niedra.

Leave a Comment