Pārsteidzošas lietas, kas ietekmē tavus sapņus

Smaržas

Vai saldas smaržas noved pie saldiem sapņiem? Pētījums ir pierādījis, ka ziedu pasmaržošana kādā brīdī sapņa laikā cilvēku noved pie labākiem sapņiem, kamēr sēra smaka – pie negatīviem. Pastāv iespējamība, ka pēkšņas smaržas (piemēram, bekons, ko kāds cep virtuvē) ietekmēs tavu sapņu gaitu. 

Skaņas

Tu pamosties pēc tam, kad sapnī tikko esi bijis degošā mājā, kurā skan avārijas signalizācija, un izrādās, ka šī signalizācija ir bijis tavs modinātāja zvans. Skaņām ir jābūt pietiekami klusām, lai tās tevi nepamodinātu, bet pietiekoši skaļām, lai tu tās spētu apstrādāt un uztvert. 

Pikants ēdiens

hot-spicy-food

Pavisam vienkārši: jebkas, kas var izraisīt gremošanas traucējumus – siers, pikanti ēdieni, lielas maltītes – liek tev sapnī kustēties vairāk, kas nozīmē, ka pastāv lielāka iespējamība skaidrāk atcerēties, ko esi sapņojis (visbiežāk tie būs murgi). Ieteicams vakariņas ēst aptuveni divas stundas pirms gulētiešanas un rūpīgi izvēlēties uzkodas. 

Gulēšana uz vēdera

54ebad4034a04_-_woman-sleeping-on-stomach-xl

Vai tev ir nosliece uz enerģiskiem sapņiem? Gulēšanai uz vēdera tajā var būt liela nozīme. Šāda pozīcija bieži vien noved pie sarkšanas vērtiem sapņiem, piemēram, sapņiem, kuros tu nodarbojies ar seksu ar slavenību, kamēr esi piesiets pie gultas. Iespējams, ka tam ir saistība ar tavu elpošanu, guļot šādā pozā. 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment