Padomi, kā ieņemt bērnu – ko darīt, ja neizdodas palikt stāvoklī

* Uzlādējieties no grūsnas sievietes enerģijas. Ja gadījumā nesanāk palikt stāvoklī, tautas ticējumi liecina, ka vajagot pārņemt savā īpašumā kādas grūtnieces mantu, dzert no glāzes, kuru dzērusi grūtniece, vai arī paglaudīt grūtnieces vēderu.

* Pieņemiet mājās kaķēnu. Viens no ticējumiem lēsta, ka bērniņu būs daudz vieglāk ieņemt, ja paņemsiet kaķēnu no ielas sev mājās. Turklāt dzīvniekam pašam vajadzētu jūs “noskatīt”, nevajag speciāli tagad skriet un meklēt ielas kaķus.

* Ēdiens. Ir daudzi ticējumi, kas lēsta, ka bērniņa ieņemšanai nepieciešams uzturā lietot noteiktus ēdienus. Tie ir produkti, kas simbolizē jaunas dzīvības sākumu, piemēram, olas, rieksti, ikri, sēkliņas.

* Kumiss. Sievietēm no Kazahstānas ir paraža – ja katru rītu izdzer glāzi kumisa, tad ir iespējams izārstēt neauglību un ātrāk ieņemt bērniņu.

Lasi vēl: Kad esi gultā ar vīrieti, tad aizmirsti par šādiem vārdiem – tas visu var tikai padarīt ļaunāku!!

* Ārējais izskats. Tiek uzskatīts, ka tās sievietes, kuras vēlas palikt stāvoklī, nedrīkst spilgti krāsoties un vilkt izaicinošas drēbes. Tas saistāms ar to, ka spilgts ārējais izskats parasti asociējas ar partnera meklēšanu, nevis ar vēlmi palikt stāvoklī.

* Dzeniet prom sliktās domas. Negatīvas domas tikai traucē reproduktīvai funkcijai pienācīgi sevi pildīt. Ļoti svarīgi pat visbezcerīgākajās situācijās turpināt cerēt un ticēt, ka jums izdosies palikt stāvoklī.

* Pametiet domas par grūtniecību. Ja jūsu galvenais dzīves mērķis kļūs grūtniecība un galvā vispār nekas cits neatradīsies, tad jūs riskējat, ka šīs domas arī paliks tikai galvā. Ļaujiet savām domām aizplūst Visumā. Bieži vien gadās tā, ka bērns piesakās brīdī, kad gan sievai, gan vīram rokas jau ir nolaidušās.

Lasi vēl: Problēmas ieņemt bērnu? Lūk, kas var uzlabot tava vīrieša auglību!

Visiem šiem punktiem ir viena kopīga pazīme – tie veicina sievietes pozitīvu domāšanu pat tad, ja bērniņu gribas, bet tas vēl nav izdomājis pieteikties. Tur, kur ir ticība tam, ka tas ir iespējams, slēpjas arī labi rezultāti. Novēlām jums stipru, mīļu un bērnu prieka pilnu ģimeni!

COMMENTS

Leave a Comment