Padomi, kā piešķirt mājoklim dzīvību paša rokām – vienkārši un lēti!

1

 

Šķīvju māksla. Vari iegādāties vienkāršus, baltus šķīvjus un pati izdomāt, kādu zīmējumu tu uz tiem vēlētos – un zīmē pati! Iederēsies jebkurā vietā mājoklī. Tikai uzmanies par šķīvju drošību – nāksies piestiprināt kārtīgi! 

2 

Plastmasas grozs. Parasts plastmasas grozs interjerā diezin vai izskatīsies pārāk pievilcīgi, bet, notinot to ar dziju, var sasniegt brīnišķīgus rezultātus. Pieskaņo dziju savai guļamistabai un tas izskatīsies brīnišķīgi!

3

 

Krāsoti spoguļi. Stilīgus old-school spoguļus vari atjaunot kā dizaina elementu – nokrāso tos ar dažādiem zīmējumiem, kas atdzīvinās visu, kas atrodas apkārt. Apgleznošanai izmanto krīta krāsu. 

1435852034-1435004388-dollar-store-pantry-storage

 

Pieliekamais. Atdzīvini savu pieliekamo, kategorizējot visu, kas tajā stāv – garšvielas, tējas, kafiju. Iegādājies vienādus trauciņus, sagatavo uzlīmes, uz kurām ir rakstīts trauciņu saturs. Izskatās forši!

4

Dārza dāvana. Lejkannu var pārvērst brīnišķīgā puķopodā. Izdomā kādu uzrakstu, kas, tavuprāt, varētu uzmundrināt ziedu! Noderēs arī kā laba dāvana. 

1435852038-1435004520-succulent-gold-vases-dollar-store

Viss zeltīts. Lai viss izskatītos glamūrīgi, nav jātērē daudz naudas par dārgām dekorācijām. Ar zelta aerosola krāsu tu vari jebko padarīt 10x elegantāku.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment