Pamācība: Ko tu vari paveikt ar matu taisnotāju

Matu taisnotājs_pamats

Skaisti ieveidoti mati un elegantas frizūras sievieti padara vēl sievišķīgāku un pašpārliecinātāku. Frizūra ir visa koptēla neatņemama sastāvdaļa. Tā ļoti daudz pastāsta arī par mums pašām.

Tūlīt pēc friziera apmeklējuma, mēs visbiežāk jūtamies lieliski, jo mati ir skaisti ieveidoti un spīdīgi. Taču ikdienā šīs sajūtas mēdz nomainīt dusmas, jo pašām neizdodas jauno matu griezumu ieveidot tikpat perfekti kā frizierim.

Friziera apmeklējums noteikti ir svarīgs, jo labs meistars tev ieteiks, kāds matu griezums piestāv tieši tavai ķermeņa un, galvenais, sejas formai. To visu vari noskaidrot arī piesakoties stilista konsultācijai. Taču spīdīgus matus un interesantas frizūras ikdienā tu vari izveidot arī pati. 

Lieliska ierīce ar ko to visu vari panākt ir matu taisnotājs. Salonos meistari mūsu matus padara spīdīgus un gludus ar jaudīga fēna un ķemmes palīdzību, jo karstais gaiss matus nogludina, piešķirot tiem veselīgu mirdzumu. 

Mājas apstākļos to pašu vari izdarīt ar matu taisnotāju. Ar šo ierīci tiešām vari radīt īstus meistardarbus.

Vislabāko efektu tu iegūsi, ja matus taisnosi, ņemot nelielas šķipsniņas. Pirms taisnošanas matu šķipsniņu vari nofiksēt ar vieglas fiksācijas laku, tad rezultāts būs noturīgāks. 

Taču ar matu taisnotāju vari matus ne tikai skaisti iztaisnot, bet veidot arī vijīgas lokas, kuras pēc tam vari nēsāt brīvi izlaistas vai arī saspraustas elegantā frizūrā.

Ikdienā veidoju gan vakara frizūras, gan frizūras līgavām, matu taisnotājs ir viens no maniem galvenajiem darba rīkiem – ar to tiešām var iegūt pārsteidzošu rezultātu.

Ar taisnotāju, veidojot lokas, darbības princips ir ļoti līdzīgs kā matus taisnojot.

Ņemam plānu matu šķipsniņu, satveram to ar taisnotāju pēc iespējas tuvāk matu saknēm, saspiežam un ar roku pagriežam to uz augšu, it kā matu šķipsniņu salaužot tā, lai matu gali būtu vērsti uz augšu. Tad lēnām to slidinām uz leju. Rezultātā iegūsiet skaisti vijīgu matu šķipsnu.

matu taisnotājs_1

Šādi varat ieveidot visus matus, iegūstot spīdīgi gludas un skaistas lokas.

Lieliski izskatīsies, ja tikai dažas ielokotas šķipsniņas piespraudīsi tavā izvēlētajā formā pie jau gatavas, gludi saspraustas copītes.

Atrodi laiciņu sev, paeksperimentē un būsi pārsteigta, cik dažādi vari izskatīties, pamainot tikai frizūru.

Matu taisnotājs_2

Lai veicas! 
Autore: Stiliste, Jolanta Salaka

Avots: 1024px-Euronics_logo.svg

Leave a Comment