Pamosties skaists: ārsti iesaka, kā sagatavoties miegam

Pieci vienkārši padomi lieliskam izskatam un pašsajūtai pēc rīta pamošanās.

Ja jums nepatīk izskats spogulī no rīta, un labsajūtu vēlētos daudz lābāku, tad šie padomi ir paredzēti jums.

Uz miega un atpūtas stāvokli naktī ir daudz faktoru: no pareizās miega pozīcijas līdz kosmētikas līdzekļiem, ko uzklājat uz ādas.

Lasīt arī: Ātrākie veidi, kā pārtraukt zobu sāpes

Pievērsiet uzmanību šādām 5 lietām un ļaujiet jūsu miegam būt patīkamam.

• Dzert mazāk šķidrumu trīs stundas pirms gulētiešanas un ēst pārtikas produktus ar lielu sāls saturu. Ir vērts arī ēst ēdienu, kuriem ir daudz olbaltumvielu. Atsakieties no cukura, rīsiem, makaroniem un kartupeļiem nakts laikā. No ogļhidrātiem, no rīta āda šķiet pietūkusi.

• Jūsu stāju un labklājību ietekmē arī miega stāvoklis. Bez miega, vēders var pietūkt, rasties tumši loki zem acīm un slikta ādas krāsa. Ja jūs gulējat uz muguras, tad ieteicams iegādāties ortopēdisko spilvenu – tā kā As**is un limfi parasti tek caur As**svadiem, tas nodrošinās svaigu izskatu sejas ādai. Arī mēģiniet valkāt masku guļot, tas padarīs sapni dziļāku.

Lasīt arī: Laulību horoskops 2018 visām zodiaka zīmēm

• stundu pirms gulētiešanas pārliecinieties, lai istaba būtu izvēdināta, kur gulēt. Tam nevajadzētu būt smacīgi, mitri vai pārāk auksti. Ja jūtat, ka siltums no baterijām žāvē jūsu ādu, nopērciet labāk gaisa mitrinātāju. Jums vajadzētu justies ērti.

• Pusstundu pirms gulētiešanas, uzklāj nakts krēmu uz ādas un rūpīgi izsukājiet matus. Un lai jūsu šķipsnas mazāk elektrificētos un izskatītos labāk no rīta, guliet uz spilveniem tikai no dabīgiem audumiem, nevis sintētiskiem.

• Bet, ja jums joprojām ir slikts miegs, sāciet atjaunot ķermeni no brokastīm. Vislabāk, ja tie ir dārzeņi. Arī jūs ātri pamodīsieties ar vēsu dušu, ar piparmētru vai citrusaugļu smaržas želeju ķermenim.

 

Avots: mir-press.com

Gunta Graudiņa

Leave a Comment