Laulību horoskops 2018 visām zodiaka zīmēm

2018. gada talismans, saskaņā ar Austrumu kalendāra ciklu, ir dzeltenais zemes suns – dzīvnieks, kurš ir uzticīgs un saprātīgs. Četrkājainais patrons ir uzticīgs, vienmēr gatavs aizsargāt un aizstāvēt. Ar savām galvenajām īpašībās, tas tev palīdzēs rādīt harmoniskas attiecības ar mīļoto. Astrologi saka: kāzās, kuras notiks šajā periodā, sola jaunlaulātajiem daudzus gadus siltas jūtas, kopīgā dzīve būs laimīga un interesanta.

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem, kuri nolēma legalizēt attiecības, ir jāklausa savai sirds balsij. Sekmes būs tikai tajā laulībā, kuras pamatā ir patiesa mīlestība. Labvēlīgie šī notikuma datumi būs nedēļa pirms vai nedēļa pēc Auna dzimšanas dienas. Ja ir pat vismazākās šaubas par otrās puses izvēles pareizību, ir vērts atlikt svarīgu soli uz nākamo gadu.

Lasīt arī: Numeroloģija sapnī: ko nozīmē skaitļi sapņos

Vērsis

Gatavajiem ģimenes izveidei, Vēršiem, netraucēs iemācīties ierobežojumus un taktu emociju izpaušanā. Miers un pareiza uzvedība palīdzēs radīt bez mākoņainas attiecības ar mīļoto un jauno radinieku. Vēlams plānot ceļojumu uz reģistratūru 2018. gada pēdējos mēnešos, vislabākais būs oktobris un decembris. Kāzu dizainā, astrologi iesaka zīmes pārstāvjus uzsvērt dzeltenās paletes nokrāsas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment