Par ko raud katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis

Kaut kas mūs visus apbēdina vairāk par visu pasaulē. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka katrai no Zvaigžņu zīmēm ir savi asaru iemesli. Ir pienācis laiks noskaidrot šos iemeslus, izprotot cilvēku psiholoģiju.

Ikvienam reizēm ir jāraud, bet nepierod pie sūdzībām un negatīvisma, jo tas noved pie neveiksmēm un sabojā dzīvi. Cilvēki bieži vien nespēj kontrolēt savu emocionālo reakciju, taču nav nepieciešams uzkrāt aizvainojumu un negatīvas emocijas, jo tās veicina vīrusu programmu rašanos prātā.

Auns

Auns ir visvairāk apbēdināts, kad mīļotais cilvēks vai draugs viņu nodod. Ikviens jutīsies šausmīgi, ja kāds, kuram uzticas, šo uzticību neattaisnos, taču Aunam to ir visgrūtāk izdzīvot. Viņi ir uzticīgi un novērtē katru labo darbu, kas viņu labā izdarīts, taču krīt dziļā depresijā un lej asaras negaidītu nodevību dēļ. Daļēji vilšanās mīlestībā un draudzībā problēma tiks atrisināta, pārbaudot saderību ar vienu vai otru cilvēku.

Vērsis

Vērsis liek raudāt šķiršanās, lai cik mierīga un pārdomāta tā būtu. Kad Vērši atvadās uz visiem laikiem vai paliek vieni, viņiem tas sāp visvairāk. Tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm, taču vīrietis Vērsis nekad neizrādīs savu vājumu. Mīlestības piesaistīšanas zelta likumu ievērošana palīdzēs vientuļajam Vērsim ātri pārvarēt vilšanos un atrast jaunas attiecības.

Lasi arī: 10 lietas, ko laimīgi pāri dara katru dienu. Iemācieties mīlēt pa īstam!

Lasi arī: 10 padomi, kas ir svarīgi jebkurai sievietei. Ak, ja es būtu zinājusi šos noslēpumus agrāk!

Dvīņi

Dvīņi raud reti. Ja jūs vērojat šos cilvēkus vai mēģināsit atcerēties viņu bērnību, jaunību, būs grūti noteikt, kad viņi pēdējo reizi raudāja. Eksperti šīs Zīmes pārstāvjus uzskata par līdzsvarotākajiem cilvēkiem no visiem. Iespējams, ka visa lieta ir šo cilvēku enerģijā, viņu iekšējā pasaulē, kas ir balstīta uz  radošo domāšanu un optimismu.

Vēzis

Vēži ir ļoti sentimentāli cilvēki, kuri var neraudāt gadiem ilgi, bet tad pēkšņi atceras kaut ko no pagātnes un nobirst asaru. Viņi ļoti reti raud, bet domāšana par pagātni var likt viņiem sabrukt. Šo stāvokli var saglabāt diezgan ilgu laiku, tāpēc šādos brīžos Vēžiem vajadzētu izmantot noderīgus veidus, kā uzmundrināt un atjaunot spēkus. Noder arī darbu veikšana, biznesa atrautība no domām par pagātni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment