Pārstāj domāt par saviem bijušajiem- 5 iemesli, kāpēc pagātne jāatstāj pagātnē

1. Viņi Tevi aizkavē

Kāpēc Tu aizkavē pati savu progresu? Dzīve – tā ir virkne jaunu iepazīšanos, kas Tev noteikti kaut ko iemāca, bet Tu tām traucē to darīt, cenšoties aizdedzināt bijušo attiecību dzirkstelīti, kas Tev noteikti tāpat pilnvērtīgi neizdosies. Tu nespēsi iet tālāk, ja zināsi, ka Tev ir pāris puišu pie kuriem jebkurā brīdī vari atgriezties.

2. Ja Jums nekas nesanāca ar trīs mēģinājumiem, tad ar ceturto arī nesanāks

Kāpēc gan Tev vajadzētu atgriezties pie cilvēka, kurš pagātnē Tev ir simtreiz sāpinājis? Tā ir pašiznīcināšanās un to Tev noteikti nevajag, Tev vienkārši jāpārstāj ticēt, ka ceturtā, piektā vai desmitā reize kaut ko mainīs.

3. Viņi Tevi emocionāli nogurdina

Turēt atvērtas durvis bijušajām attiecībām nemaz nav veselīgi. Mēs nevaram ceļot laikā, tāpēc pagātnei ir jāpaliek pagātnē. Atstāj to tur un kusties uz priekšu! Protams, ka Tev būs grūti atstāt cilvēku, ar kuru Tev bija tik komfortabli, taču tas ir jādara, lai viņš Tev nevarētu vēl vairāk sāpināt.

4. Viņi liek Tev izskatīties slikti citu acīs

Atstājot šīs durvis vaļā, Tu tikai izrādi savu neizlēmību un negatavību dzīvē iet uz priekšu, bet to redz apkārtējie.

5. Tev tas nav vajadzīgs

Attīri savu prātu un sirdi, tāpēc, ka aiz horizonta Tevi var gaidīt jauna mīlestība. Riskē, sarauj visas saites ar bijušajiem un jaunā mīlestība Tevi apburs!

Leave a Comment