Pārsteidzošas patversmes suņu pārvērtības – pēc tām suņus pat ir grūti atpazīt!

Visas valstī esošās patversmes ir pilnas ar bezsaimnieka suņiem – viņi visi gaida atnākam jaunos saimniekus, kas par tiem pienācīgi rūpēsies. Lielākajai daļai cilvēku šķiet, ka daudz vienkāršāk ir doties pie audzētāja un iegādāties tādu suni, kāds viņiem patīk, nevis apmeklēt patversmes, kuras šķiet pārāk nomācošas. Galu galā tur ir aukstas betona sienas un grīdas, mazi būri, dvēseli caururbjošas acis un savēlusies vilna – to ir grūti pieņemt. Par laimi, kāds vīrietis ir apņēmies to mainīt. Safrizējot patversmes suņus, viņš cer tiem dot iespēju tikt adoptēti tuvākajā nākotnē.

Suņu pieskatītājs un frizieris Marks Imhofs, kurš vanno un frizē patversmes suņus, pastāsta izdevumam The Dodo: “Pārmaiņas, ko veicu, ir tik iedvesmojošas – es zinu, ka šie suņi nepaliks mīlestību parādā topošajiem saimniekiem.”

2

Imhofam un viņa sievai ir vairāki no patversmes paņemti suņi un viņš labi atceras, cik panīkuši tie bija patversmē. Šons, pirmais adoptētais suns, atradās neadoptējamo suņu sarakstā, jo viņam bija uzvedības problēmas. Par laimi Imhofs saskatīja problēmas cēloni. Šons tika safrizēts, mīlēts un lutināts, pēc neilga laika viņš jau uzvedās kā cits suns.

1

Īpašas grūtības matētās spalvas sagādā garspalvainiem suņiem. Aplūko šo suni, viņa savēlusies spalva atgādina otro ādu:

10603962_1756611087893844_8753131136035435005_o

Tagad daudzi suņi saņem Imhofa palīdzību, tādējādi jūtoties un izskatoties daudz labāk, kā arī iegūstot iespēju tikt adoptētiem pēc iespējas drīzāk.

Avots: womansday.com

Leave a Comment