Pārsteidzoši, ko tava mīļākā krāsa vēsta par tavu raksturu

1

Baltā krāsa

Tā ir tīrības un pilnības simbols. Visbiežāk to izvēlas akurāti, kārtīgi un patiesi cilvēki.

Melnā krāsa

Amerikāņu psihologs Bernardo Tirado pauž, ka melnajai krāsai priekšroku dod cilvēki ar noslēpumu. Saprast, kas notiek viņu iekšējā pasaulē, nav vienkārši. Vairumā gadījumu šie ļaudis ietur distanci. Turklāt viņi ir eleganti un ar teicamu gaumi.

Zilā krāsa

Ja šī ir tava mīļākā krāsa, tas nozīmē, ka tu visvairāk cieni harmoniju attiecībās. Zilā krāsa patīk uzticamiem cilvēkiem. Lai gan šiem ļaudīm ir grūti atbrīvoties no stereotipiem, viņi visu dara atbildīgi un seko tam, ko runā.

Zaļā krāsa

Psihologi apgalvo, ka cilvēki, kas dod priekšroku zaļajai krāsai, ir ļoti aktīvi un sabiedriski. Viņi viegli piemērojas pārmaiņām un reti izjūt problēmas naudas lietas. Turklāt šo cilvēku rīcība vienmēr ir loģiska un viņi īsteno aizsāktās lietas līdz galam.

Oranžā krāsa

Frenka Sinatras mīļākā krāsa bija tieši oranžā, kuru viņš uzskatīja par vislaimīgāko krāsu. Zināmā mērā viņam bija taisnība. Amerikāņu psiholoģe Betija Auda min, ka oranžo krāsu izvēlas jautri cilvēki ar aktīvu dzīves pozīciju. Dažkārt viņi mīl dramatizēt situāciju, bet ne vienmēr tas ir mīnuss. Šie ļaudis dievina būt uzmanības centrā.

Lasi vēl: Šis krāsu tests var noteikt to, cik ļoti vēlies uzsākt jaunas attiecības

Rozā krāsa

Visbiežāk rozā krāsai dod priekšroku sievietes, kam ir maigs raksturs un mīksta sirds. Viņām nepieciešams atbalsts attiecībās. Rozā krāsas cienītāji visbiežāk ir labi un mīloši vecāki.

Violetā krāsa

Ja tu esi radošs cilvēks, visticamāk, tava mīļākā krāsa ir violeta. Tā liecina par cilvēka ambīcijām un nevēlēšanos kādam pakļauties. Violetās krāsas cienītāji ir labi biedri, uz kuriem var paļauties jebkurā brīdī.

Brūnā krāsa

Tai priekšroku dod nedaudzi. Taču tie, kam šī krāsa patīk, ir čakli, iecietīgi cilvēki ar smalku dvēseli un lielisku humora izjūtu.

Sarkanā krāsa

Tās cienītāji ir kaislīgas personības, kas dievina piedzīvojumus. Dažkārt šie cilvēki mēdz būt impulsīvi, taču ļoti ātri piedod aizvainojumus. Ar sarkanās krāsas mīļotājiem tev nekad nebūs garlaicīgi. Viņi vienmēr iet uz savu mērķi un īsteno savus sapņus dzīvē.

Pelēkā krāsa

Vārdi “aizsardzība” un “uzticamība” ir par tevi, ja tu izvēlies pelēko krāsu. Tev patīk būt vienatnē un nekad nav garlaicīgā kompānijā pašam/pašai ar sevi.

Dzeltenā krāsa

Psihologi ir pierādījuši, ka dzeltenā ir to cilvēku krāsa, kam piemīt plašs redzesloks un spilgta iztēle. Visbiežāk viņi ir perfekcionisti, kam patīk, lai viss būtu savās vietās. Ļoti oriģināla humora izjūta ir tas, kas dzeltenās krāsas mīļotājus atšķir no pūļa.

Ja kādam patīk vairākas krāsas (viņš nevar izvēlēties vienu), tas liecina, ka cilvēks mēdz būt dažāds un mainās atkarībā no situācijas. Tā ir pilnīgi normāla parādība.

Avots: makataka.ru

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment