Pašas nelietīgākās zodiaka zīmju sievietes – šeit ir reitings!

7. vietā – Auns

Viņa ir neliete bez jebkādām ceremonijām! Labā ziņa ir tāda, ka šīs nelietības lēkmes viņai ātri pāriet!

6. vietā – Strēlnieks

Strēlniece ir skandāliste. Labāk noteikti ir nogaidīt un nenovest Strēlnieci līdz “sprādzienam”, jo tas varētu būt atombumbas cienīgs sprādziens!

5. vietā – Mežāzis

Kaut arī nelietes tēlu nerāda visiem, viņa tomēr ir visai sīkumaina! Laba un laipna viņa ir tikai pret tiem, kuri viņai ir tuvi vai tikai pret tiem, kuri viņai ir izdevīgi. Par pārējiem viņai ir dziļi vienalga

4. vietā – Ūdensvīrs

Šī sieviete, protams, var skatīties uz Jums un smaidīt, būdama īsts draudzības iemiesojums, taču atliek Jums tikai novērsties, kad šī “laipnība” pārvērtīsies īstā maitā.

Lasi arī: Neviltota laime: 4 patiesi laimīgi zodiaka zīmju pāri

3. vietā – Jaunava

Jaunavas mums ir baltas un pūkainas, kārtīgas un labas. Ko tad viņām vispār var pārmest?! Izrādās, ka šīm sievišķīgajām būtnēm piemīt viena velnišķīga īpašība – nekontrolējama nelietība! Kā konkurence un ienaidniece viņa tik tiešām ir neciešama, jo – nepārspējama!

2. vietā – Skorpions

Viņa nekad nelaidīs garām iespēju iedzelt Jums vissāpīgākajā vietā, turklāt, protams, ka arī visnepiemērotākajā brīdī! Tas nenotiek vienmēr, bieži vien netīši, taču tāda nu ir Skorpiona daba!

1. vietā – Lauva

Kaut arī pret sev tuvākajiem šīs būtnes ir ļoti dāsnas un mīļas, pret svešiniekiem var būt aukstas un saltas. Turklāt, viņa uzskata, ka būšana par nelieti viņu var pasargāt no daudziem nelabvēlīgiem cilvēkiem, un šajā lietā viņa noteikti nekļūdās!

COMMENTS

Leave a Comment