Pašhipnoze: iespaidīgs paņēmiens iesācējiem

Niršanas tehnika iesācējiem

Vienīgā problēma ir pati iegremdēšanās metode hipnotiskā stāvoklī, kad apzinātais “es” tiek izmests no realitātes. To daļēji iegūst ar parastajām meditācijām, kuru veidu ir ļoti daudz. Savukārt hipnozei ir vairāk kopīga ar gaišiem sapņiem, kad ķermenis izslēdzas, dodot savai iekšējai pasaulei iespēju sevi parādīt.

Pirmkārt, atrodiet klusu vietu vai izveidojiet piemērotus apstākļus. Neviens un nekas nedrīkst novērst jūs no procesa, jo tas var radīt diskomfortu. Atbrīvojieties no visa, kas var kaut kā novērst jūsu uzmanību. Mūzika bieži tiek izmantota meditācijā, un šeit jums ir nepieciešams pilnīgs klusums. Tev var just tikai sirdspukstus.

Jūs nevarat būt noguris vai, gluži pretēji, ļoti jautrs. Labāk ir būt pa vidu. Sēdiet vai ieņemiet guļus vai guļus stāvokli. Aizver savas acis.

Atbrīvojieties no nevajadzīgām domām un pēc tam atslābiniet visus ķermeņa muskuļus. Padomājiet par kaut ko abstraktu un neļaujiet savām domām lēkt. Atslābiniet kaklu, rokas un pēc tam kājas. Atslābiniet pirkstu galus uz rokām un pēc tam uz kājām. Iedomājieties, ka jūsu ekstremitātes ir ļoti smagas un jūs vienkārši nevarat tās pacelt.

Katra ieelpošana un katra izelpa ieved jūsu apziņu arvien tālāk citā dimensijā. Tu esi arvien tālāk un tālāk no sevis. Jūsu neapzinātā dvēseles daļa sāk iznākt ārā. Jūs sapratīsit, ka esat aizmidzis, bet ne pilnībā, tikai tad, kad nevarat pakustināt kājas vai rokas. Jūs jutīsiet smagumu savā ķermenī. Domas nenāks tik ātri kā parasti. Jūs varat koncentrēties uz vienu lietu.

Iespējams, ka uzreiz neizdosies, bet ar laiku izdosies sasniegt vēlamo rezultātu. Kad esat sapratis, ka esat izslēdzis sava “es” apzināto daļu, sāciet runāt ar sevi un programmēt sevi tam, kas jums nepieciešams.

Ja jums ir problēmas ar dzeršanu, sakiet sev: “Man riebjas alkohola smaka un izskats.” Iesaki to sev, jo transa brīdī tu esi kā atvērta grāmata, kas uzrakstīta ar zīmuli. Var izdzēst to, kas nepatīk, un uzrakstīt ko citu. Ja jums ir sāpes, iedomājieties, kā tās pāriet. Tas pats ar bailēm,  stresu, šaubām vai depresiju.

Lasi arī: Laika pārvaldība: numeroloģiskie rituāli dažādiem dzīves gadījumiem

Lasi arī: Naudas zīmes: 10 lietas, kas vienmēr notiek pirms naudas parādīšanās tavā dzīvē

Neaizmirstiet, ka jums ir arī pareizi jāiziet no hipnozes stāvokļa. Pašhipnoze ietver iziešanu no sevis, proti, teikt sev: “Es pamazām mostos, manī atgriežas spēks, manas domas atkal atdzīvojas un nejauši dejo manā galvā. Es atgriežos realitātē, bet nākamreiz varu iedziļināties šajā transā vēl dziļāk. Iespējams, ka uzreiz nespēsi izkļūt no transa. Jūs jutīsiet nogurumu vai smaguma sajūtu ekstremitātēs, bet tad viss būs daudz labāk. Galvenais, tāpat kā jebkurā citā biznesā, ir prakse. Trenējieties vairāk, bet ne vairāk kā vienu reizi dienā. Brīvdienās to var darīt no rīta un vakarā.

Pašhipnoze palīdzēs atrisināt problēmas pašam, bez svešinieku palīdzības. Šai praksei ir daudz sekotāju un atbalstītāju. Pašhipnozi var izmantot kopā ar  meditācijām, kas paaugstinās jūsu enerģiju un radīs labvēlīgus apstākļus jaunām instalācijām.

Leave a Comment