Vīramātes-tirānes vainas dēļ es pameta vīru, tagad viena audzinu divus bērnus, lai viņu neredzētu

Sapņu grāmatās ir dažāda informācija par to, par ko sapņo bijusī vīramāte . Tas viss ir par apstākļiem, kādos viņa parādās sapnī. Piemēram, ja viņai ir sirmi mati, tas nozīmē vilšanos viņas pašreizējā partnerī vai vīrā. Ja sapnī viņa cep pankūkas, tas var nozīmēt, ka ceļā uz mērķi jūs sagaidīs daudzi šķēršļi. Un tā tālāk.

Diemžēl sapņi ļoti ātri izgaist no atmiņas. Kamēr nepacel telefonu, kamēr neatradīsi nepieciešamo informāciju internetā – tas tā, neko neatceries. Jūs vienkārši žāvājaties un mēģināt realizēt to, ko sapņojāt pirms pāris sekundēm. Šī iemesla dēļ sapņu grāmatas tiek glabātas pie gultas. Lai tās ātri izmantotu avārijas gadījumā. Bet mūsu lasītājai nekas no tā nav vajadzīgs. Viņas sapnis piepildījās ļoti ātri, it kā uz burvju mājiena.

Lasi arī: Pašhipnoze: iespaidīgs paņēmiens iesācējiem

Lasi arī: Laika pārvaldība: numeroloģiskie rituāli dažādiem dzīves gadījumiem

Kāds ir bijušās vīramātes sapnis

Mans bijušais vīrs ir mātes dēliņš. Neskatoties uz to, man no viņa ir divi bērni. Vai sievietei ar diviem bērniem ir grūti dzīvot vienai, bez palīdzības un uzticama pleca? Atklāti sakot, ļoti. Taču dzīve nekad nesolās būt viegla un patīkama. Cilvēka principiem jābūt pirmajā vietā. Ja nevari būt kopā ar cilvēku, tad aizej. Lai cik tas tev maksātu.

Mēs iepazināmies ar Maksimu, kad bijām vēl jauni. Viņš tikko bija beidzis universitāti, es mācījos trešajā kursā. Sagājam kopā, jo mums bija daudz kopīgu draugu. Viss bija brīnišķīgi. Bet … Jaunības kļūdas izskatās tik nevainīgas, ja ne sekas. Jā, es paliku stāvoklī. Bet, jāatzīst, Maksims mani uzreiz bildināja. Par to viņam īpašs paldies.

Turpinājums nākošajā lapā

Leave a Comment