Pašhipnoze: iespaidīgs paņēmiens iesācējiem

Ikviens zina, kas ir hipnoze. Daudzi ir redzējuši psiholoģisku suģestiju filmās, bet daži to ir piedzīvojuši dzīvē. Hipnozei ir pārsteidzošs spēks, tāpēc psihologi ir izstrādājuši jaunu tehniku, ko sauc par pašhipnozi.

Pašhipnoze ir nedaudz līdzīga meditācijai, tomēr šīm divām metodēm ir savas īpašības un atšķirības. Meditācijas darbojas ar vizuāliem attēliem, un hipnoze ir vārdi un frāzes, pašhipnoze. Abi uzlabo enerģiju, bet hipnoze to dara ar vārdiem, bet meditācija caur domām un īpašu zemapziņas stāvokli.

Pašhipnoze – paņēmiens vēlmju piepildīšanai

Pašhipnoze ir nepieciešama, lai tuvotos savam sapnim, atbrīvotos no slimības, bailēm vai pieķeršanās. Mūsu prāts sastāv no divām daļām – apzinātās un neapzinātās. Hipnoze darbojas ar neapzināto daļu, kas vienmēr ir ieslēgta, bet ikdienā mēs to nepamanām.

Lai uzveiktu slimību, labotu problēmu vai piepildītu kādu vēlmi, ir jāizslēdz apzinātā ķermeņa daļa un jāieslēdz tikai bezsamaņā esošā. Jūs būsiet tādā kā transā, pusaizmidzis. Vieglāk būs ietekmēt to mūsu “es” daļu, kas pastāvīgi stāv aiz muguras. Tā ir viņa, kas ir atbildīga par visām mūsu vēlmēm, centieniem, uzskatiem un iespējām. Atstājot 1 pret 1 ar sevi, mēs varam mainīt savas slepenās domas un ieprogrammēt sevi panākumiem vai vēlmes piepildījumam.

Kad jūs sasniedzat kontaktu ar bezsamaņā esošo “Es”, tad tiek iespēlēti afirmācijas, kas jāpasaka skaļi. Turklāt jūs varat iedomāties, par ko jūs runājat.

Piemēram, vēlaties gūt panākumus biznesā vai kāpt pa korporatīvajām kāpnēm. Šeit palīdzēs finanšu apliecinājumi : “Es varu visu”, “Es esmu naudas magnēts”.

Lasi arī: Laika pārvaldība: numeroloģiskie rituāli dažādiem dzīves gadījumiem

Lasi arī: Naudas zīmes: 10 lietas, kas vienmēr notiek pirms naudas parādīšanās tavā dzīvē

Ja vēlaties atrast savu dvēseles palīgu, tad palīdzēs tādas frāzes kā: “Es mīlu visu pasauli un visa pasaule mīl mani”, “Mana sirds ir atvērta mīlestībai, es esmu gatavs / gatavs to pieņemt”.

Vēlmju piepildījumam izmantojiet šādus apgalvojumus: “Veiksme vienmēr ir manā pusē”, “Es esmu piesātināts / piesātināts ar veiksmi, tāpēc esmu laimīgs / laimīgs.”

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment