Paši skandalozākie zodiaka zīmju pāri – kaisle ilgst uz neilgu laiku un tad tik sākas…

AUNS un SKORPIONS

Ja vēlaties, lai šīs attiecības izdodas, būs vien jāmeklē kompromisi. Abi ir ietiepīgi un dinamiski, kā arī ļoti seksuāli. Šīm zīmēm ir daudz kā kopīga, kas bieži vien liks jums justies kā septītajās debesīs, bet brīžos, kas kaut kas nebūs kārtībā, būs sajūta, ka atvērušies elles vārti. Skorpions būdams noslēpumains, nevēlēsies, lai Auns par viņu privāto dzīvi dalās ar citiem, turpretim Auns tajā visā neredzēs neko sliktu. Auns mīl brīvību, bet Skorpions vēlas, lai viņa partneris pieder tikai viņam.

Lasi arī: Sieviešu horoskops – katras zīmes valdzinošākās īpašības un labākā saderība

DVĪŅI un MEŽĀZIS

Dvīņus piesaista Mežāža praktiskā daba, viņu vēlme darboties, lai sasniegtu savus mērķus, kas ar laiku viņu var sākt nogurdināt, par cik Dvīņi savā ziņā ir pretstats Mežāzim. Ātri vien Dvīņi sajutīsies ierobežoti, bet Mežāzis necietīs Dvīņa vieglprātību un bezrūpību. Dvīņi vēlēsies, lai attiecībās viss ir viegli, bez dažādiem noslēpumiem un nesaprotamām jūtu izpausmēm, kas Mežāzim ir tik raksturīgas.

Lasi vēl: Austrumu horoskops: saderība pēc dzimšanas gada

ZIVIS un DVĪŅI

Maz ticams, ka šādas attiecības var izveidoties un būtu bezgala laimīgas, jo viņiem ir pārāk dažādi raksturi. Pat ja sākumā ir izteikta saprašanās, tad ar laiku pierādās pilnīgi pretējais. Zivis nejutīsies pietiekami mīlēti, viņiem trūks uzmanības, turpretī Dvīņiem liksies, ka dara visu, kas iespējams.  Dvīņiem ar laiku apniks Zivis, liksies, ka viņi ir garlaicīgi, tāpēc Zivīm ir nepieciešams Dvīņus kaut kā pārsteigt un attiecībās saglabāt interesi.

 

COMMENTS

Leave a Comment