Sieviešu horoskops – katras zīmes valdzinošākās īpašības un labākā saderība

Noskaidro, kādas ir katras zodiaka zīmju sievietes labākās, valdzinošākās un šarmantākās iezīmes, kas piesaista pretējā dzimuma uzmanību. 

Sieviete-Auns ir grūti iekarojama, Sieviete-Vērsis ir jutekliska, apveltīta ar labu gaumi, bet Sieviete-Dvīņi ir talantīga. Skaidrs, ka katras zodiaka zīmes daiļā dzimuma pārstāve ir unikāla un neatkārtojama ar kaut ko savu. Kā ir ar tevi un tavu zodiaka zīmi?

Sieviete – Auns

Grūti iekarojama, lai viņu iegūtu tev ir jāparāda, cik stiprs un lielisks tu esi. Viņa nekoncentrējas uz ārišķībām, bet gan cenšas saskatīt iekšējo skaistumu. Gultā ir neatkārtojami lieliska un ar vēlmi izmēģināt kaut ko jaunu. Uzmanību pievērš ar interesantu vai košas krāsas apģērbu. Ar savu skatienu spēj savaldzināt teju jebkuru. Viņai patīk bezbailīgi vīrieši.

Vislabākā saderība: Lauva, Strēlnieks.

Lasi vēl: Austrumu horoskops: saderība pēc dzimšanas gada

Sieviete – Vērsis

Viņa ir tik šarmanta, jo ir tik maiga. Kaut arī no sākumā tā varētu nešķist, tomēr pret savu mīļoto ir ļoti mīloša un gādīga.  Ļoti jutekliska un kaislīga, mīl labu baudu. Par pielūdzēju trūkumu nudien nevar sūdzēties. Viņai ir laba gaume, to novērtē ne tikai vīrieši, bet pat sievietes.

Vislabākā saderība: Mežāzis, Jaunava, Zivis.

Sieviete – Dvīņi

Viņa ir tik skaista, jo ir tik gudra un talantīga, viegli saprotas ar vīriešiem, jo nedomā kā vairums savas dzimtes pārstāvju. Viņai patīk dažādība un vienveidīgas sarunas viņu visai ātri spēj nogurdināt. Starp citu, lieliski spēj aizrunāt ausis. Diez gan paprāvs vīriešu pulciņš ir pamatīgi aplauzies, mēģinot iekarot viņas sirdi.

Vislabākā saderība: Svari, Ūdensvīrs, Lauva.

 

Lai lasītu raksta turpinājumu, šķir otru lapu!

COMMENTS

Leave a Comment