TESTS: Izvēlies vienu aci un uzzini, kāda ir tava patiesā būtība

Šis tests atklāj tavu slēpto dvēseles būtību, kā arī to, uz ko tiecies un kādi ir tavi talanti. 

Šeit darbojas zemapziņas asociācijas, kuras palīdzēs noteikt, kāda ir cilvēka lielākā īpašība un kāda ir patiesā daba.

Pārbaude ir ļoti vienkārša. Skaties uz bildi. Jūsu priekšā ir acis. Katrs no tiem nes dziļu, zemapziņā zināmu sakrālu nozīmi. Kura acs jums patīk vislabāk? Kura no tām ar jums visvairāk asociējas?

Tagad noskaidrosim, kā acis apraksta jūsu dvēseles slepeno būtību.

LASI ARĪ: TESTS: Tas, ko ieraudzīji pirmo, atklāj, kas tevi patiesībā biedē attiecībās

#1 Oranžā acs

Pārbaudē teikts, ka tevi vada kaisle. Jūs esat ugunīgas dabas cilvēks, kas eksplodē ar jūtām, tāpat kā Saule ar izcēlumiem. Jums ir nevainojami instinkti, kas izaicina saprāta balsi. Viņi ved jūs cauri dzīvei. Tevī vārās uguns. Tāpēc dažreiz jums ir grūti ierobežot savas emocijas, īpaši negatīvās.

#2 Acs trīsstūrī

Šādu izvēli veic ļoti gudri cilvēki, apzināti, erudīti, dziļi garīgi, izprotot šīs pasaules noslēpumus. Apskatā teikts, ka tava dvēsele tiecas pēc zināšanām. Jūs vēlaties zināt visu un vēl vairāk, jūs tiecaties pēc atbildēm. Un tev savas zināšana ir jānodod citiem! Tādēļ pie jums bieži citi vēršas pēc padoma.

#3 Dabas acs

Jums ir ļoti cieša saikne ar dabu. Jūs viņā rodat iedvesmu un spēku, viņa dod jums enerģiju. Tāpēc jums ir ļoti svarīgi, lai jūs vienmēr būtu tuvu savvaļas dzīvniekiem (vai vismaz mājdzīvniekiem). Jums ir tīra dvēsele, kas zina, kā radīt.

LASI VĒL: TESTS: Tas, ko pirmo ieraugi šajā attēlā, atklāj to, kāds tu esi mīlestībā

#4 Ziedu acs

Testā teikts, ka jūsu galvenais spēks ir tas, ka jums vienkārši ir liela empātija – jūs burtiski redzat tieši caur cilvēkiem. Jūs varat ieskatīties cilvēka dvēselē, jūs viņu saprotat un tāpēc varat palīdzēt ar jebkuru problēmu. Jūsu dvēseles būtība ir laipni palīdzēt citiem.

#5 Spirāles acs

Jums piemīt magnētisms, kas apbur apkārtējos cilvēkus un ļauj burtiski tos kontrolēt. Jūs jūtat cilvēka dabu un prasmīgi ar to manipulējat. Un cilvēki ir gatavi tevi nēsāt uz rokām.

#6 Taurentiņa acs

Testā teikts, ka šādu izvēli izdara ļoti talantīgi un dabiski apdāvināti cilvēki. Jūs domājat ārpus rāmjiem, redzat izeju, kur citi redz tikai strupceļu. Jums ir daudz vairāk iespēju nekā jebkuram citam. Nakts ir jūsu elements. Visas jūsu stiprās puses un talanti pēc iespējas vairāk izpaužas tumsā.

COMMENTS

Leave a Comment