Patiesā vēža seja – 4 gadus vecā onkoloģijas nodaļas paciente, kura aizkustināja visu pasauli

Šī ir Džesika Velane, viņai ir tikai 4 gadi, un pirms gada ārsti atklāja viņai neiroblastomu – ļaundabīgu audzēju, kas sastāv no neiroblastiem, kas ir nenobriedušas nervu šūnas.

“Šī ir viena no vissāpīgākajām un briesmīgākajām fotogrāfijām, kādas man jebkad dzīvē nācies uzņemt,” tā apgalvo meitenītes tēvs Endijs. “Šī ir patiesā vēža seja. Caur manas meitas ādu ir redzami As**svadi, pa vagu rit viena bēdu asara, viņas ķermenis ir pilnībā sasprindzināts, bet seju izkropļojušas sāpes.”

“Ar šo fotogrāfiju es necentos nevienu aizvainot vai lieki satraukt. Iespējams, ka tie cilvēki, kuri ieraudzīs šo fotogrāfiju, sapratīs patieso bērnu onkoloģijas nodaļās esošo bēdu. Es ceru, ka nākotnē cilvēki panāks šīs Sli**bas iznīcināšanu un bērnu atbrīvošanu no šīm sāpēm un ciešanām, lai nevienam vecākam vairs nebūtu jānoskatās, kā dienu no dienas no viņu miesām un asinīm lēnām izplēnē dzīvība.”

2015. gada septembrī Džesikai tika diagnosticēta neiroblastoma jau 4. stadijā. Tas viss notika pēc tam, kad bērnam sākās nepanesamas sāpes rokās un kājās.

Brīdī, kad tēvs uzņēma šo sirdi plosošo fotogrāfiju, ārsti paziņoja, ka meitenei atlicis dzīvot vien pāris nedēļas. Cilvēki internetā sāka ziedot naudiņu, lai vecāki spētu padarīt savas meitiņas pēdējās dienas šajā pasaulē skaistas un īpašas.

Lasi vēl: Viņai no Johnson&Johnson bērnu pūdera attīstījās olnīcu vēzis – jāuzmanās!

Pēc neilga laika Džesika no šīs pasaules aizgāja.

“Viņai vairs nav jācieš, viņa vairs nejūt sāpes,” tā raksta meitenītes tēvs savā Facebook profilā.

Tagad mana mazā princesīte ieguva eņģeļa spārnus, lai dotos spēlēties ar saviem draugiem un tuviniekiem debesīs. Turpmāk viņa vēros mūs un savu mazo brālīti no mākoņa maliņas, līdz brīdim, kad mums būs iespējams atkal satikties.”

Avots: fithacker.ru

 

 

Leave a Comment