Viņi nevarēja saprast, kā viņu suņa foto nonāca gadagrāmatā – jau pavisam drīz viņi uzzināja aizkustinošo patiesību

 

Pirms neilga laika pēdējo gadu studente, 18 gadus vecā Diāna Blūma no Stenfordas Universitātes, Virdžīnijas štatā, saņēma savu gadagrāmatu.

Kad viņa to šķirstīja, studentu vidū ieraudzīja vienu ļoti neparastu studentu.

“Suņa bilde uzreiz pievērsa manu uzmanību,” teica Diāna.

Viņa teica: “Man šī bilde šķita tik ļoti mīļa, ka es to nofotografēju un uzreiz ieliku savā Twitter profilā. Jaunākajiem studentiem vēl nav pieejama gadagrāmata, tādēļ man tik ļoti gribējās dalīties ar šo neparasto studentu, ka nolēmu šo foto ielikt internetā.”

Visiem tik ļoti iepatikās viņas ieraksts Twitter, ka ar to dalījās veseli 2 500 cilvēki.

Šo paraug studentu sauc Alfa, bet dienesta suņa saimnieku – Endrū Šalks, kurš ir arī Stenfordas Universitātes students.

Diāna gan bija minējusi, ka reizēm braukuši kopā vienā autobusā un viņa esot redzējusi zēna suni, taču kopīgu nodarbību viņiem nav bijis. Meitene pat nenojauta, ka Alfa varētu parādīties gadagrāmatā.

Pats Endrū dalījās ar savu stāstu – puisim ir cukura diabēts, tādēļ suns viņam ir līdzās, lai sniegtu signālu, kad viņam ir paaugstināts vai pazemināts cukura līmenis asinīs.

Alfa tiešām ir unikāls suns – viņš spēj apmēram 20 – 40 minūtes pirms cukura līmeņa maiņas asinīs un kritiska stāvokļa iestāšanās jau brīdināt savu saimnieku par to.

Alfa mani ir glābis neskaitāmas reizes, arī naktīs cēlis augšā. Tas palīdz man laikus iedzert zāles, tādējādi glābjot manu dzīvību,” stāsta jaunietis.

Zēns stāsta, ka suni sācis ņemt līdzi uz skolu, lai tas pierastu pie citas vides. Reizēm viņš palīdz saimniekam arī skolā.

Alfa ir kļuvis par skolas dalībnieku, kuru visi zina un ļoti mīl. Kad Endrū palūdza skolas vadībai iekļaut suni gadagrāmatā, viņi uzreiz piekrita.

Lasi vēl: Melānija atkal atraida Donaldu Trampu! Starp viņiem vispār ir mīlestība?

Jaunietis stāsta, ka gan skolotāji, gan studenti esot bijuši priecīgi par šādu ieteikumu. “Es paņēmu Alfu līdzi arī fotografēšanās dienā. Viss, kas bija jādara fotogrāfam – jānolaiž mazliet zemāk kameru.”

Alfai ir pat sava personīgā studentu karte!

Alfa ir mans labākais draugs. Es ar lielāko prieku dzīvoju ar viņu kopā gan mājās, gan skolā,” priecīgs stāsta četrkājainā drauga saimnieks.

Suņa saimnieks apgalvo, ka viņš ir izglābis viņu neskaitāmas reizes, padarot viņa dzīvi daudz vieglāku.

Izlasot šādu stāstu, saprotam, ka suns tiešām ir cilvēka labākais draugs! Viņš nekad nenodos savu saimnieku un vienmēr atbalstīs ar visu savu sirsniņu un dvēselīti. Arī es sev gribētu tādu suni kā Alfa.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment