Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: izpratne un skaidrs skatījums ļaus gūt panākumus!

Lauva

Lauvām nepieciešamais jāpaņem pašiem, negaidot mannu no debesīm vai patīkamu negadījumu. Ir pienācis laiks rīkoties, jo šis ir labvēlīgs laiks darbam un mīlestībai. Varat to veltīt rūpēm par mīļajiem un saziņai ar draugiem. Pāvels Globa Lauvām iesaka rūpēties par citiem. Viņu laipnība atgriezīsies pie viņiem dubultā izmērā un ļoti, ļoti drīz. Tas nāk par labu karmai un panākumiem nākotnē.

Jaunava

Lai piesaistītu veiksmi savā dzīvē, Jaunavām būs vairāk jāsazinās ar mīļajiem, kolēģiem un draugiem. Šis ir piemērots laiks mīlestības atrašanai, romantikai un randiņiem, flirtam un attiecību pacelšanai jaunā līmenī. Lai iegūtu vairāk enerģijas, jums jāierobežo sevi ar nevēlamu pārtiku. Arī vienatne nebūs laba izvēle laimei. Var mainīt vidi, tēlu, atrast ko patīkamu nodarbi, izkāpt no komforta zonas.

Svari

Viens no sliktākajiem un bīstamākajiem ieradumiem Svariem 2024. gada sākumā ir darbaholisms. Darbs ir jāmaina ar atpūtu. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuri 1. janvārī dodas uz darbu. No 2. janvāra būs labvēlīgs laiks senu draugu satikšanai, draugu un mīļoto aicināšanai pie sevis mājās. Pāvels Globa iesaka pēc iespējas mazāk laika pavadīt vientulībā. Iepazīšanās palīdzēs pārslēgties uz pozitīvu vilni.

Skorpions

Šonedēļ pilnīgi katrs sīkums ietekmēs Skorpionu dzīvi un nākotni un tiem būs īpaša nozīme. Pirmdiena būs grūta diena, bet pārējā būs ļoti pozitīva un produktīva. Skorpioni būs piepildīti ar enerģiju. Viņi būs spēka pilni. Šis būs piemērots laiks darbam – arī smagam un skrupulozam darbam. Fiziskās aktivitātes nāks par labu, bet ar mēru.

Strēlnieks

Strēlnieks var strādāt pie sevis, pie sava izskata. Jūs varat iegādāties sev dažas jaunas lietas. Iepirkšanās var palīdzēt novērst jūsu domas no problēmām, taču Strēlnieki riskē izšķiest savu naudu. Šī nedēļa nepieciešama karmas uzlabošanai. Jums jātiek galā ar saviem iekšējiem dēmoniem. Jūs varat pilnībā veltīt sevi darbam ar sevi.

Lasi arī: Skaistumkopšanas un matu griešanas mēness kalendārs 2024.gada janvāriem: palutini sevi un pavērsies durvis!

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2024.gada janvārim: jauns imidžs, jaunas iespējas!

Mežāzis

Janvāra pirmā nedēļa kļūs par garīgu tramplīnu Mežāžiem, veiksmīgs periods, labs laiks vaļaspriekiem un jaunu vaļasprieku meklējumiem. Iepirkšanās būs izdevīga, it īpaši, ja tai ir kāda nozīme. Šajās septiņās dienās Pāvels Globa iesaka Mežāžiem parūpēties par savu veselību, jo tad var vienkārši neatlikt laika neplānotām un plānveida pārbaudēm.

Ūdensvīrs

Tieši šajās dienās Ūdensvīram jādomā par nākotni, neaizmirstot par tagadni. Šīs nebūs labākās dienas pārmērīgam darbam. Šīs septiņas dienas varat veltīt garīgiem meklējumiem. Vēl viena nedēļa ir ideāla, lai sagatavotos eksāmeniem un iegūtu jaunas zināšanas, jo Ūdensvīra atmiņa kļūs asāka. Iespējams, ka šajās septiņās dienās Ūdensvīram būs jāizdara kāda nopietna izvēle, jāpieņem liktenīgs lēmums. Neviens nezina, uz kuru jomu tas attiecas.

Zivis

Šis ir liktenīgu tikšanos, interesantu notikumu un dzīves prioritāšu pārdomāšanas laiks. Šis būs lielisks laiks, lai uzsāktu diētu, meklētu jaunu darbu, uzsāktu vingrojumu ciklu, vispār uz jauniem sākumiem. Jums nevajadzētu pārāk dziļi ienirt vienā problēmā – Zivīm tagad ir nepieciešama integrēta pieeja un vēlme atrisināt pēc iespējas vairāk nepatikšanas.

Novēlam katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem maksimāli izmantot savu potenciālu un saprast, ko viņi īsti vēlas no dzīves. Sākas labvēlīgs periods, tāpēc ir vērts iepriekš noteikt nedēļas, mēneša vai pat gada mērķus.

Leave a Comment