Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: daži saskarsies ar meliem un nomelnošanu!

Lauva

Lauvām var gūt panākumus jebkas – īpaši mīlestībā. Ikvienam, kurš nav gatavs flirtam un randiņiem, labāk nemēģināt nevienu atstāt iespaidu. Jūs varat sākt ar vienkāršu draudzību. Mīlestībā un lietās, īpaši finansiālās, nevajadzētu pieņemt lēmumus pārāk ātri. Marta beigās tas varētu maksāt Lauvai viņu reputāciju un panākumus. Vides maiņa palīdzēs viņiem gūt panākumus biznesā. Nav nepieciešams atteikties no ceļojumiem un komandējumiem.

Jaunava

Šī nedēļa ir lieliski piemērota dokumentu parakstīšanai un nopietnu lēmumu pieņemšanai biznesā un lietās. Jaunavām rūpīgi jāapsver sava rīcība, un kritiskās situācijās jāuzticas savai sestajai sajūtai. Arī tagad šīs Zīmes cilvēkiem ir jāatceras par domu piesaistes likumu. Ir svarīgi domāt par labo, lai visas nelaimes pazustu otrajā plānā. Ir arī jāuzrauga diēta. Vese***a pirmajā vietā.

Svari

Pirmdiena būs bīstamākā nedēļas diena. Finansiāli Svarus nedēļas sākumā sagaida daudzas problēmas, taču no tām ir viegli izvairīties. Iespējams, ka tuvāko 6 dienu laikā izdosies atrast jaunu ienākumu avotu un atrisināt radušās problēmas. Arī pirmdien iespējami strīdi ar mīļajiem. Nav nepieciešams marķēt un zvērēt. Tagad labāk to pārdomāt, parādīt pacietību un atjautību. Nedēļas nogale būs iedvesmas un radoša pacēluma laiks.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu pievērst uzmanību savai empātijai. Tā ir spēja sajust citos cilvēkos dusmas, naidu, labestību vai pozitīvismu. Skorpionos tas šajā periodā saasināsies, tāpēc svarīgi būt vērīgam. Daudzi cilvēki parādīs savas patiesās krāsas. Darbā būs nepieciešama radoša domāšana un nestandarta pieeja problēmu risināšanā. Intuīcija jums pateiks, kura izvēle būs pareiza.

Strēlnieks

Stress var radīt lielas emocionālas problēmas Strēlniekiem. Īpaši tas attiecas uz 25. martu, Mēness aptumsuma dienu. Pārējās dienas šajā frontē viss būs vairāk vai mazāk stabili. Mīlestībā Strēlnieku gaida lielas uzvaras. Tiem, kuri jau ir attiecībās, būs kopīgi jārisina problēmas, lai neattālinātos vienam no otra, bet, gluži pretēji, vēl vairāk satuvinātos.

Lasi arī: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: uzmanieties no izdegšanas, jo tas var novest pie grūtībām ar naudu!

Mežāzis

Atrast harmoniju Mežāžiem ir vissvarīgākais uzdevums. Šonedēļ būs jāievēro piesardzība. Piemēram, ikvienam, kurš saslimst, ir labāk nekavējoties ņemt Sli**bas lapu un nemēģināt izrādīt varonību. Kopumā nedēļas sākumā labāk ir nedaudz samazināt savu aktivitāti, lai nezaudētu daudz enerģijas. Interesants fakts ir tas, ka daudzi cilvēki (pat ienaidnieki) var izdarīt kaut ko tādu, par ko viņiem var pateikties.

Ūdensvīrs

Nogurušie Ūdensvīri var atrast savu glābiņu klusās lietās. Tagad galvenais ir neapvainoties uz cilvēkiem, bet mēģināt viņus saprast. Visums Ūdensvīram dos iespēju sakārtot jebkuras attiecības. Galvenais ir vēlme. Ir pienācis laiks attīstīt savus talantus. Tas nozīmē, ka jums jāvelta vairāk laika mācībām. Kad viss apkārt strauji mainās, jums jābūt ļoti uzmanīgam un gudram.

Zivis

Cilvēki sāks kaitināt Zivis ar savām pretenzijām un neapmierinātību, taču tas nenozīmē, ka jums jāzaudē savaldība. Tagad labāk ir pieņemt visu un sarunāt pārrunu vēlāk. Iespējams, ka nekas nebūs jādara, jo Venera palīdzēs visu atrisināt ātri un mierīgi. Ir tikai svarīgi saglabāt mieru, jo agresīvās Zivis apkārtējie var vainot viņus visās problēmās, visu vainu uzvelot uz viņām par problēmām un nepatikšanām ģimenē vai darba kolektīvā.

Šīs nedēļas ļaunākais ienaidnieks jebkuram cilvēkam būs slikti ieradumi. Nedodiet viņiem iemeslu ievilkt jūs daudzās nepatikšanās, kas saistītas ar jūsu veselību un garastāvokli. Šo septiņu dienu laikā tev būs jāatsakās no savām vājībām, lai pasargātu sevi no liekām problēmām.

Leave a Comment