Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: daudzus sagaida simboliski notikumi!

Pāvels Globa ir rakstnieks, zvaigžņu un vēstures eksperts. Viņa prognozes vienmēr ir pilnas ar noderīgu informāciju, jo viņš aplūko situāciju no dažādiem skatu punktiem, daloties ar mums savā pieredzes un zināšanu bagātībā.

Šī nedēļa var izrādīties liktenīga daudzām Zvaigžņu zīmēm. Ir pienācis laiks noskaidrot, kas tieši jums jādara, lai šīs septiņas dienas jums būtu labākas. Pienāk laiks, kad ir svarīgi būt divtik uzmanīgam pret visu, kas notiek apkārt. Daži notikumi mūsu dzīvē var izrādīties simboliski. Daudzi no mums atrodas uz pārmaiņu sliekšņa.

Auns

Galvenais Auna veiksmes ienaidnieks šobrīd ir nervozitāte un satraukums. Mums ar to jācīnās. Darbā labāk izvairīties no kļūdām, pievēršot uzmanību detaļām. Mīlestībā ir svarīgi pārstāt būt nepiekāpīgam. Auns, kurš pārstās būt savtīgs, spēs stiprināt attiecības vai atrast dvēseles palīgu. Šīs zīmes cilvēkiem vienkārši jāsavaldās, tad dzīve iegūs gaišāku nokrāsu.

Vērsis

Šonedēļ Vērsis spēs izraidīt no savām galvām negatīvās domas. Viņiem ir palikusi nedaudz vairāk par nedēļu, lai to izdarītu. Tagad ir laiks, kad var nesāpīgi mainīt savu attieksmi pret kaut ko vai kādu. Tas ir galvenais Pāvela Globas padoms tiem, kurus moka šaubas par jebko. Vērsim tagad vajadzētu izrādīt lielāku dāsnumu, īpaši pret tiem, kuri agrāk nevarēja palīdzēt.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2024. gada februārī

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2024. gada februārim: šajos laikos eņģeļi jums varēs sniegt īpašu palīdzību!

Dvīņi

Dvīņiem ir jābūt vērīgiem, pirmkārt, pašiem pret sevi, laicīgi apmierinot savas vajadzības, bet pēc tam arī savas ģimenes vai citas nozīmīgas personas, draugu vajadzības. Arī Dvīņiem ir jānostiprina veselība, jo tuvojas visnepatīkamākais laiks šajā jomā. Lai sliktā veselība viņus nesatrauktu, Dvīņiem jāsāk ievērot rutīnu un jākļūst mazāk pārgurušam.

Vēzis

Šonedēļ Vēžiem ļoti gaidīti jauni sākumi. Var mēģināt atrast jaunus vaļaspriekus, vaļaspriekus, satikt kādu nākotnes attiecībām vai vienkārši saziņai. Varat arī doties komandējumos, atvaļinājumā un doties uz citām pilsētām vai valstīm. Varat arī mainīt darbu, ja šī problēma jau ir radusies. Vides maiņa būs labākais ierocis cīņā pret nenoteiktību un apātiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment