Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: daudzus sagaida simboliski notikumi!

Lauva

Tagad Lauvām ir svarīgi savākt visu savu gribu dūrē, lai kļūtu labāki it visā – darbā, savos hobijos, komunikācijā ar cilvēkiem. Ir svarīgi iemācīties paskatīties uz sevi kritiski un nebaidīties pieņemt citu kritiku. Tik labvēlīgā laikā ir svarīgi uzmanīties no enerģētiskajiem vampīriem, jo ​​Lauvas viņiem var kļūt par vieglu upuri. Toksiskas personības, iespējams, centīsies pieķerties dāsnumam un spiedošam vainas sajūtai.

Jaunava

Jaunavām ir svarīgi ignorēt augstprātīgus cilvēkus. Ja šīs Zīmes pārstāvji var izvēlēties pareizo komandu, ar kuru strādāt, un vidi kopumā, tad izredzes uz panākumiem pieaugs no vienkārši augstas uz ļoti augstu. Jaunavas, kuras prot strādāt komandā, spēs gūt neticamus panākumus biznesā, karjerā un pat mācībās. Jaunavām ir svarīgi iemācīties novērtēt cilvēkos sirsnību, jo no 5. līdz 11. februārim tā ir zelta vērta.

Svari

Svari, kuri izmisīgi vēlas atrast draugu, draudzeni vai dvēseles radinieku, visticamāk, to darīs nekā parasti. Venera un Merkurs šobrīd ir īpaši dāsni, taču drīzumā dāsnuma periods beigsies. Ir svarīgi uzņemties iniciatīvu, negaidot brīnumu. Tagad izveidotās attiecības, visticamāk, turpināsies ārkārtīgi ilgu laiku. Vienatne Svariem šajā periodā nav labākā izvēle. Saziņa ar cilvēkiem paglābs viņus no blūza.

Skorpions

Šādos periodos Skorpioni var redzēt sliktus sapņus, taču tas nenozīmē, ka viņi būs kaut kā slikta vēstneši. Tādā veidā nemiers pametīs viņu dvēseles. Planētas un Visums palīdzēs Skorpioniem paskatīties uz noteiktiem cilvēkiem un notikumiem no pagātnes no cita leņķa, izdarot attiecīgus secinājumus. Tagad jābeidz ļauties citu provokācijām un jāsāk uzticēties savai sirdij, sestajam maņam. Nākotnes lietu plānošana veiksies labi.

Strēlnieks

Strēlniekam jābūt pēc iespējas tuvāk citiem cilvēkiem. Ja gadās nonākt kādā konfliktā, labāk nenostāties nevienā pusē. Vientuļajam Strēlniekam būs iespēja atrast savu dvēseles radinieku vai kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar esošu mīļoto, stiprinot attiecības. Šī nedēļa būs atklājumu un patīkamu dzīves mirkļu laiks, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2024. gada februārī

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2024. gada februārim: šajos laikos eņģeļi jums varēs sniegt īpašu palīdzību!

Mežāzis

Narcistiskiem un pārlieku pašpārliecinātiem Mežāžiem, pēc Pāvela Globas domām, nedēļā no 5. līdz 11. februārim var neizdoties. Svarīgi būt vienkāršākam un nestādīt sevi augstāk par citiem, tad veiksme nāks daudz ātrāk, un jau sasniegtais rezultāts turpinās darboties Mežāžu labā. Varat mēģināt īstenot ambiciozus plānus, neatliekot tos uz vēlāku laiku, jo planetārā situācija drīz pasliktināsies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram var šķist, ka ceļā nav šķēršļu, un tas nav tālu no patiesības. Šai nedēļai šīs zīmes cilvēkiem vajadzētu būt “ķiršam uz kūkas”. Svarīgi neatslābt, turpinot virzīties uz priekšu, uzticoties savai intuīcijai. Var eksperimentēt ar savu izskatu, satikt cilvēkus. Šī nedēļa būs laiks, kad varēsi veiksmīgi apvienot mīlestību, darbu, ģimeni, vaļaspriekus.

Zivis

Zivīm piemērots laiks mājas darbu veikšanai un saziņai ar mīļajiem. Var nodoties remontam, pārvietošanai, tīrīšanai, celtniecībai. Jaunas lietas nāks ar jaunu sparu, taču Zivīm tās pazemīgi jāīsteno. Ar pareizo pieeju atradīsies laiks gan atpūtai, gan izklaidei. Jums tas vienkārši jātērē pēc iespējas mazāk. Slinkums ir galvenais veiksmes ienaidnieks šajā labvēlīgajā laikā.

Šonedēļ jāatceras domu materializācija. Šis ir periods, kad mūsu domas kļūst izšķirošas cīņā par vietu saulē. Novēlam jums veiksmi, labestību un visu jūsu mērķu un plānu ātru īstenošanu.

Leave a Comment