Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 6. līdz 12. maijam: šis periods satricinās jūsu pasauli!

Pāvels Globa ir viens no mūsu laika labākajiem ekspertiem. Viņa specialitāte ir plašā pieredze un daudzpusīgā pieeja, tāpēc savas prognozes viņš vienmēr veido pēc iespējas universālākus.

Šī nedēļa ir ļoti neparasta. Iespējams, tas būs ļoti produktīvs un pozitīvs laiks daudziem no mums, jo planētas šobrīd ir stabilas un kopumā atrodas diezgan labā stāvoklī. Dažas zīmes piedzīvos emocionālu uzplaukumu. Zvaigžņu enerģija un planētu spēks ir ļoti svarīgi, lai gan tie nedaudz izgaist uz galīgās dabas uzplaukuma fona. Spēcīgās Venēras un Merkūra dēļ daudziem no mums būs tieksme pēc skaistuma un palielināta vitalitāte.

Auns

Aunam būs jāpalīdz visiem, kas to lūgs, taču, protams, atļauto robežās. Nav obligāti jākļūst par altruistiem, taču nez kāpēc daudzi centīsies meklēt atbalstu Aunā. No 6. līdz 12. maijam būs jāpilda iepriekš dotie solījumi. Pāvels Globa arī iesaka pateikties visiem, kas kādreiz atbalstīja Aunu vai atbalsta viņus šobrīd.

Vērsis

Iespējams, ka tagad Vērša dzīves principi var krasi mainīties. Šīs nedēļas izaicinājums ir sevis pieņemšana. Šajā jautājumā palīdzēs Venera, kas ir ārkārtīgi spēcīga un radoša. Apkārtējie ar savu rīcību spēs Vērša dzīvi padarīt gaišāku. Dzīves izmaiņas var notikt vienas nakts laikā. Labais var kļūt slikts, bet sliktais var kļūt par labu. Tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz cilvēkiem un notikumiem.

Lasi vēl: Eksperti ir izanalizējuši un nosaukuši 5 veiksmīgu cilvēku ieradumus, kas jums jāpārņem

Dvīņi

Intuīcija palīdzēs Dvīņiem ietaupīt daudz laika lēmumu pieņemšanai, atpazīt melus, uzvarēt stereotipisko domāšanu un ietekmēt vairākuma viedokli. Šīs Zīmes pārstāvjiem būs lieliska iespēja jebkurā komandā nostiprināties līdera lomā. Palielināsies viņu komunikācijas prasmes, un pazudīs arī viss, kas traucē atklāt savu potenciālu. Tikai laipnība un apņēmība ļaus sajust brīvību un laimi.

Vēzis

Gandrīz visu, ko Vēži plānoja, būs iespējams īstenot šajās septiņās dienās. Jums būs jāiemācās pareizi pārvaldīt savu laiku. Tāpat neaizmirstiet par saviem mīļajiem, draugiem un dvēseles radiniekiem. Vienatne no 6. līdz 12. nav labākais atpūtas veids. Planētas prasīs Vēžiem attīstīt savu personību, uzlabot prasmes un iegūt zināšanas. Nejaušības ietekme būs diezgan vāja.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment