Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. jūlijam: daudziem dzīvē ienāks baltā līnija!

Pāvela Globa padoms palīdz daudziem cilvēkiem gūt panākumus mīlestībā un biznesā katru jaunu nedēļu. Iesakām iepazīties ar galvenajiem ieteikumiem laika posmam no 15. līdz 21. jūlijam, jo ​​šis būs ļoti svarīgs laiks.

Pēc vispārējām īpašībām šī nedēļa būs ļoti veiksmīgs un gaišs periods lielākajai daļai Zvaigžņu zīmju. Pat tie, kas savā ceļā sastopas ar kādiem šķēršļiem, varēs tiem ātri tikt pāri.

Trīs veidi palīdzēs jums piesaistīt veiksmi jebkurā situācijā , kā arī spēju nepadoties un noticēt sev.

Auns

Aunam nav nepieciešams citiem izrādīt savu lepnumu. Biznesā un biznesā labāk būt vienkāršākam. Atvērti cilvēki vienmēr piesaista pozitīvu uzmanību.

Galu galā visa vara pieder viņiem. Atklātība palīdzēs izvairīties no negatīvu emociju uzkrāšanās, kas rada negatīvu attieksmi.

Nedēļa no 15. līdz 21. datumam ir labvēlīgs laiks, kurā var parādīties jaunas tieksmes un zemapziņā veidojas jauns mērķis.

Vērsis

No 15. līdz 21. jūlijam Vērša apziņā var notikt slēpti pozitīvi procesi: var parādīties jaunas vēlmes un ambīcijas, motivācija.

Planētas vēlas, lai Vērsis neaizmirstu par savu ģimeni un mājām. Šajās septiņās dienās ir vērts veikt mājas darbus, uzkopt, uzaicināt viesus.

Noderēs arī ieklausīties intuīcijā, iepazīties un meklēt mīlestību, flirtēt. Jums vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar viltīgiem un toksiskiem cilvēkiem. Tie bremzēs pašrealizācijas un mērķu sasniegšanas procesu.

Dvīņi

Lai pārvarētu iespējamās problēmas un pēc iespējas ātrāk sasniegtu mērķus, Dvīņiem jābūt radošākiem. Var nākties cilvēkiem parādīt un pat pierādīt savu individualitāti.

Lasi vēl: Septiņas labākās mājās gatavotās Okroškas receptes: īsts baudījums karstā laikā!

Tas ir īpaši svarīgi, sazinoties ar priekšniekiem. Daudzi Dvīņi spēs pārvarēt savus kompleksus un bailes. Dzīves mīlas sfērā var būt virkne uzvaru.

Attiecību attīstību negatīvi ietekmēs augstprātība un iedomība – no šīm īpašībām labāk atbrīvoties.

Vēzis

Vēži ātrāk nekā līdz šim spēs pārvarēt negatīvisma pieplūdumu un pašapziņas zudumu. Problēmas var rasties tikai no apkārtējiem cilvēkiem, bet Venēra dos spēku, lai ar to visu tiktu galā.

Daudzi Vēži varēs ieņemt vadošus amatus attiecībās vai darbā. Dažās situācijās nāksies izrādīt dāsnumu, aizmirstot par sevis mīlestību.

Ja iepriekš nebija viegli, tad tuvākajā nākotnē situācija mainīsies uz pretējo. Nemitīga cīņa pārvērtīsies par vienmērīgu pozitīvisma pieplūdumu.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment